Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vražda miminka (†2 měs.) v Přelouči: Babička o údajném týrání podle místních věděla

Autor: ran - 
5. října 2020
18:42

Začíná se ukazovat, že vražda malého chlapce (†2 měs.), jehož mrtvolku matka s přítelem v sobotu odhodili do mokřadu za městem, nepřišla z čistého nebe. Miminko totiž podle některých obyvatel Přelouče matka i její přítel týrali - a matka mladé ženy měla navíc o všem vědět! Chlapce podle policie v pátek večer zabil opakovanými údery a pěstmi do hlavy Robert N. (28) rumunského původu, do mokřadu ho pak odnesl ve spolupráci se svojí přítelkyní a matkou malého chlapce Sašou S. (19).   

Obyvatelé Přelouče, kteří rodinu znali, tvrdí, že rodiče své dítě týrali a řádně se o něj nestarali. Lidé si také myslí, že se vraždě mohlo zabránit, kdyby zareagovala Sašina matka, u které s přítelem v Přelouči bydleli.

Jenže babička před týráním dítěte údajně zavírala oči. Zatímco druhé Sašino dítě, dvouletou dceru, měla ráda a udělala by pro ni první poslední, Sašino údajně nevhodné chování k chlapci ji prý nechávalo chladnou.   

Z přehlížení chlapcova utrpení lidé jeho babičku obvinili také na sociálních sítích. „Věděla vše, co se s klukem děje, jenže na to kašlala. Vnučku si chránila, ale kluk jí byl ukradený,“ napsala podle serveru eXtra.cz anonymně na síti jedna žena. Ta prý dokonce má důkazy o tom, jaké poměry v rodině panovaly. Měla si totiž s babičkou zesnulého chlapce psát soukromé zprávy. Z nich, jak napsala, jasně vysvítalo, že babička věděla, že Saša malého mlátí, že je samé modřiny, ale že jí na tom nezáleželo.

Zatímco Robert N. byl policií obviněn z vraždy dítěte, Saša i po jeho zadržení chodila podle místních po Přelouči, jako by se nic nedělo. Policisté se nicméně případem nadále zabývají. Robertovi N. v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody na 15 až 20 let.  

moudivlacek ( 8. října 2020 09:41 )

Když teď sousedi tak dobře vědí jak to bylo, proč to už dávno neohlásili??? Miminko mohlo zůstat naživu a ty vrahy jsme nemuseli živit.

binddy ( 8. října 2020 07:44 )

Nějaký udávání nemám ráda, ale když jde o týrané dítě, měli to lidi ze sousedství už dávno nahlásit.

Jana Plihalova ( 6. října 2020 21:16 )

Oko za oko. Zub za zub. Sracové oba dva. Ještě ho bude stát živit v kriminále. Chcipnete vsichni 3. I s babou. ***i.

nemocna ( 6. října 2020 02:09 )

Oba utýrat smrt nic jiného si nezaslouží vrazi malého miminka, co by jiná matka dala za to aby měla dítě a tato jej zavraždila, měl by se obnovit trest smrti, vrazi si nezaslouží v celách kde je teplo, světlo, neplatí nájem a žrát mají stále co odsedět si trest ke všemu vše zadarmo, jak k tomu přijdou chudáci bezdomovci kteří ne vlastní vinou přišli o vše a jsou bez trestných činů trpí hlady, zimou, deštěm, sněhem, atd. těm vláda nic nezaplatí jako vrahům z našich daní pobyt v kriminále plném různými výhodami, tam jim dát chleba a vodu, ležet na zemi, netopit, nesvítit, nic víc když není trest smrti, v dnešní době je v kriminále jako v hotelu a soudci dávají směšné tresty které ještě po odvolání sníží a většina jde po odsezení poloviny zpět na svobodu, to není žádný trest, to rovnou nesudte a nebudeme vás platit z našich daní, životy zavražděným nikdo nevrátí a vrazi si můžou žít dál a bez pořádného trestu? to je spravedlnost? smrt za smrt

starymlok ( 5. října 2020 20:35 )

Nechlastej,ještě je málo hodin slípko

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání