Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jana (19) našli doma s mrtvolou matky (†48): Brutálně ji ubodal nožem, řekla policie

Autor: ran - 
5. října 2020
21:35

Mladíka obviněného z vraždy matky (†48) budou stíhat ve vazbě. Rozhodl o tom nitranský soud ve středu večer. Podle policie měl opilý Jan (19) v sobotu večer v jednom z bytů na sídlišti ve slovenské Nitře ubodat svoji matku po hádce, která mezi nimi propukla. Obhajoba proti uvalení vazby podala stížnost.  

K vraždě došlo na nitranském sídlišti Klokočina. Mladík Jan (19) se měl v sobotu večer vrátit do bytu ke své matce ze svatby. Podle policie byl v ten čas pod vlivem alkoholu, napsal server noviny.sk. Po jeho příchodu měla mezi ním a ženou (†48) propuknout hádka. Jak uvedla televize JOJ, vrah měl ženu minimálně čtyřikrát bodnout do oblasti trupu. Oběť byla na místě mrtvá.

Po příchodu policie mladík z bytu křičel, že neotevře, že má strach, protože má v bytě mrtvolu. Když podle svědka, který televizi popsal, co se dělo na chodbě panelového domu, mladík neuposlechl výzvy, aby vyšel ven s rukama nahoře, došli si pro něj oknem. Poté, co jej v bytě vyslýchali, ho na místě obžalovali z vraždy.  

Video  Jan je obžalován z vraždy své matky. Když se k němu policie dobývala, křičel, že se bojí, protože má v bytě mrtvolu.  - Reprofoto TV JOJ
Video se připravuje ...

Jana dovedli k soudu ve středu kolem 15. hodiny. Mladík oblečený v teplákách a mikině s kapucí měl po celou dobu skloněnou hlavu. Kvůli koronavirovým opatřením mu před vstupem do soudní síně změřili teplotu. Po 5 hodin trvajícím neveřejném stání se soud rozhodl pro uvalení vazby. Jan prostřednictvím advokátky proti rozhodnutí podal stížnost. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání