Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nechutný objev u prodejce kondomů: Omýval použité a nabízel je jako nové! Policie jich zabavila 324 tisíc

Autor: chal - 
24. září 2020
15:24

Recyklování je jistě záslužná činnost, ale zase všeho s mírou. Jistý vietnamský producent kondomů totiž podle zjištění policie šidil výrobu. Vyšetřovatelé v jeho skladišti zabavili přes 300 tisíc použitých prezervativů, které dělníci ve fabrice omývali a srolovali tak, aby se mohly prodat znovu!

Podvodníkům patrně došlo, že by z kondomů mohlo něco kápnout. Do skladiště proto sváželi použité latexové ochranné pomůcky, které dělníci omyli a pak je balili jako nové. Policisté přišli na nekalou praktiku poměrně brzy, tisíce kusů staronových prezervativů se ale přesto dostalo do oběhu.

Na místě jich pak vyšetřovatelé v sobotu zabavili neuvěřitelných 324 tisíc! Pachatelům byl hazard se zdravím zákazníků zřejmě lhostejný a šlo jim o jediné – z použitých kondomů vyždímat co nejvíc.

Skladiště patří 33leté Pham Thi Thanh Ngoc a nachází se na jihu Vietnamu v provincii Binh Duong. Zatčená majitelka vypověděla, že jí použité kondomy vozil jeden člověk. Jeho jméno vietnamská média neznají. Ve skladišti pak dělníci kondomy omyli, vysušili a pomocí dřevěných tyček srolovali jako nové.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání