Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hloupý vtip skončil tragédií: Těhotná maminka (22) přišla o miminko

Autor: jel - 
22. září 2020
21:36

Keeley Harrisonová (20) si chtěla vystřelit ze své kamarádky Megan Meredithové (22). Začala ujíždět s jejím zaparkovaným autem, kamarádka se však pokusila auto zastavit a skončila se zlomeninami a také potratila. S iniciátorkou hloupého vtipu se teď soudí.

Incident se stal minulý rok v březnu v Bargoed v jižním Walesu. Megan v pokusu zastavit auto skočila na přední kapotu a držela se stěračů, Harrisonová však auto nezastavila a jela dál rychlostí asi 30 km/h. Megan z kapoty samozřejmě spadla a skončila se zlomeným kotníkem a holenní kostí. 

V nemocnici ji pak čekala pětihodinová operace a nemilé překvapení, byla těhotná, ale o miminko bohužel přišla. V nemocnici strávila dva týdny a musela si vzít v práci volno na šest měsíců. „Tento incident mi zničil život, bojím se o svou budoucnost v práci i o to, zda bude má noha fungovat správně," řekla u soudu Megan.

V osudný den prý vyzvedla Harrisonovou a další dvě kamarádky a vydaly se společně do města, kde si koupily dorty. Megan prý vystoupila z auta, aby vyhodila odpadky, a nechala klíčky v zapalování. Když se vrátila k autu, viděla, že Harrisonová sedí na sedadle řidiče a chce ujet, pokusila se otevřít dveře, ale bylo zamčeno.

Ve snaze zabránit tomu, aby jí kamarádky ujely, skočila na kapotu auta, které se držela. Harrisonová nezastavila, ale začala ujíždět a Megan z auta spadla. Všechny ženy, které byly v autě, se prý incidentu smály a zraněné majitelce auta nevěřily, že se jí něco stalo. Prý na ni křičely, ať vstává, zachránil ji až náhodný kolemjdoucí. Harrisonová dostala osmnáctiměsíční podmínku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání