Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zloděj v Přerově vnikl do domu psími dvířky: Pak usnul za postýlkou s dítětem!

Autor: jel - 
9. září 2020
12:38

Kreativní způsob, jak se dostat do cizího domu, vymyslel zloděj v Přerově. K otevření dveří totiž použil dvířka pro psy, z domu si nakonec nic neodnesl, protože po loupeži usnul za dětskou postýlkou, kde ho našli šokovaní majitelé domu.

Jednatřicetiletý zloděj z Oseku nad Bečvou se v pátek pokusil okrást obyvatele domu v Přerově. „Podezřelý muž nejprve překonal oplocení pozemku u domu a poté využil vstupního okénka pro psa ve dveřích zadního vstupu do domu. Okénkem se nahnul dovnitř, otevřel si uzamčené dveře a poté vnikl do domu,“ prozradil mluvčí policie František Kořínek.

Údajný zloděj prý prohledal celý dům a v ložnici našel notebook, který chtěl ukrást. Paní Martina a její manžel byli přitom celou dobu doma a sledovali televizi. „Zmizel mi notebook, nějaké věci jsem měla rozházené po posteli,” prozradila Martina pro tn.cz.

Lupiče i s věcmi, které chtěl ukrást, našli majitelé domu v pokoji jejich dcery. Schoval se prý za její postel. „On se schoval za postel, kde dcera spala, a jak tam prostě ležel, tak usnul,“ popsala podivnou situaci poškozená žena. Podle policie jednatřicetiletému muži za nevydařenou loupež hrozí až dva roky odnětí svobody.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání