Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladou dívku (20) lékaři prohlásili za mrtvou: V pohřebním ústavu pak začala dýchat!

20letá dívka byla prohlášena za mrtvou: V pohřebním ústavu však začala dýchat (ilustrační foto).
20letá dívka byla prohlášena za mrtvou: V pohřebním ústavu však začala dýchat (ilustrační foto).  (Autor: scom)
Autor: jžk - 
25. srpna 2020
12:49

Mladá žena, která byla nalezena bez známek života ve svém domě, byla prohlášena za mrtvou poté, co se ji záchranáři marně snažili oživit. O několik hodin později k ní spěchali znova – tentokrát do pohřebního ústavu, kde nečekaně „ožila“! 

Nejmenovaná dívka byla v neděli 23. srpna objevena ve svém domě v Detroitu. Na místě se ji snažili 30 minut oživovat členové z hasičského sboru v Southfieldu, poté ji však prohlásili za mrtvou. Případ předali místním lékařům, kteří měli podezření na infarkt.

Doktoři ji prohlásili ještě jednou formálně za mrtvou a poté, co usoudili, že se nejednalo o násilnou smrt, ji umístili do pohřebního ústavu podle výběru rodiny. O čtyři hodiny později však zděšený personál pohřebního domu James H. Cole zjistil, že dívka stále dýchá!

„Poté, co ji ohledali v ordinaci v Oaklandu, ji převezli do našeho pohřebního ústavu,“ prohlásil zástupce ústavu. „Po příjezdu k nám náš personál potvrdil, že dýchá, a zavolal záchranku,“ dodal. Na scénu tedy dorazily nouzové pohotovostní jednotky, které ženu urychleně převezly do nemocnice.

Další informace policie v rámci zachování soukromí mladé ženy a její rodiny nesdělila. Podle všeho se jednalo o chybu záchranářů, ti jí podali léčivo, u kterého jsou symptomy připomínající smrt běžným vedlejším účinkem. Policie mezitím začala pochybení vyšetřovat.

hasickajana ( 25. srpna 2020 19:00 )

sakryš, předeběhl jsi mě

orosila jsem se a uvažuji, od kterého věku se dá použít termín "stará dívka"...nebo nedejbože, střední dívka

blamal ( 25. srpna 2020 17:07 )

Boze, uz zas: “Mlada divka”. Pouziju-li vyraz divka, je jasny, ze ji neni padesat proboha. Zbavte se tech pleonasmu, neda se to cist.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání