Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Osobák vjel u Strakonic do protisměru a rozmašíroval se o kamion: Řidič nepřežil

Autor: ČTK - 
20. srpna 2020
12:24

Řidič osobního auta zemřel ve čtvrtek po srážce s nákladním autem u obce Brusy na Strakonicku. Řidič nákladního vozu je těžce zraněný. Policie na místě odklání dopravu. Příčiny havárie policisté vyšetřují.

Nehoda se stala kolem 9:30 na silnici I. třídy u odbočky na obec Brusy. Čelně se střetlo nákladní auto s osobním. „Řidič osobního automobilu vjel z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde právě projížděl nákladní automobil. Řidič osobního automobilu utrpěl vážná zranění, kterým na místě podlehl," uvedla na webu strakonická policejní mluvčí Jaromíra Nováková.

Řidiče nákladního auta přepravili záchranáři letecky do českobudějovické nemocnice na traumacentrum. „Je to jednapadesátiletý muž, utrpěl středně těžká poranění trupu a nohou," řekla mluvčí Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje Petra Kafková.

Silnice je zavřená, policisté odklánějí dopravu přes Dobev na Písecku.

mr65 ( 20. srpna 2020 13:06 )

Vy pitomci v Blesku, hlavně tam dát pořádný nadpis, aby na to kliklo co nejvíce lidí, že jo ?

istyl ( 20. srpna 2020 13:06 )

Je na case, a byly by na to i penize, najet do kontejnerove prepravy v ramci CR a i EU...vybudovat tranzitni prekladiste...vse co by prijelo jako trantit, by slo na koleje...odpadly by ty pretizene dalnice i silnice plne kamionu..stejne casem nebudou na kamiony ridici...

MAMKA2316 ( 20. srpna 2020 12:51 )

Tak kdo vjel do protisměru kamion nebo od vozidlo ????

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání