Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mrtvá koťata, syrové maso a fekálie! Množitelku z pekla zadržely úřady

Autor: DH - 
18. srpna 2020
20:56

Australské úřady zadržely ženu, která podle některých informací ve svém starém domě chovala v naprosto otřesných podmínkách 118 koček. Mezi zvířaty se válely odpadky, mrtvá koťata a fekálie.

Takový zápach ještě policisté z města Lewinston nedaleko Adalaide v Austrálii nezažili. Když otevřeli starý dům, kde žila Sandra Yandellová, místní podivínka, nevěřili vlastním očím. V otřesně špinavých místnostech se válely odpadky, fekálie a mrtvá zvířata, do nosu je bil zápach ze zkaženého syrového masa v miskách na zemi. Mezi tím vším se nacházelo 118 zoufalých koček.

Žena podle australských médií prodávala zvířata za 500 dolarů kus, tedy asi za 12 tisíc korun. Řada koček přitom měla různá onemocnění jako potíže s dýcháním nebo infekce v uších. Yandellová okamžitě putovala do vazby a státní zástupce ji obvinil z týrání zvířat a všechna zvířata zabavil.

Sandra Yandellová byla ve čtvrtek odsouzena za týrání zvířat, i když její právník apeloval na to, že týrání nebylo úmyslné a žena trpěla duševními problémy od roku 2002, kdy jí na rakovinu zemřel partner. Zvířata prý nechovala pro peníze. Soud jí nakonec uložil šestiměsíční podmínku. Žena se přiznala k devíti pokusům o týrání zvířat.

Martin32 ( 19. srpna 2020 01:44 )

Prodávala kočky za 500 dolarů kus přesto to nedělala pro zisk? Tak, že ty peníze asi dávala na charitu předpokládám.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání