Přestože herečka Kateřina Hrachovcová plní své sociální sítě jednou rajcovní fotkou za druhou, takhle erotické dusno z nich začalo sálat až teď! Se svými 50 tisíci fanoušky se totiž podělila na instagramu s neskutečně rajcovním snímkem, na němž se, podle všeho nahá, tulí v posteli k pohlednému hokejistovi Markovi Peksovi, se kterým byla jednu dobu spojovaná zpěvačka Lucie Vondráčková (39). Hrachovcová má na fotce položenou hlavu na vypracovaném Markově těle a do toho hladí svého psího miláčka Punťu.

John Lennon & Yoko Ono před padesáti lety z postele bojovali PRO MÍR, tohle je MŮJ BOJ, PROTI TÝRÁNÍ zvířat,“ vysvětlila chvályhodný záměr Hrachovcová, rozhořčená faktem, že Poslanecká sněmovna neschválila novelu, co by učinila konec nelegálním množírnám. V nich totiž občas dost nelidským způsobem trpí nebozí pejsci – a Kaira, velká milovnice všech němých tváří, trpí s nimi. 

I proto se rozhodla jít do nafocení těchto odvážných fotek, aby podpořila neziskovou organizaci Hlas zvířat. „NÁŠ CÍL je, aby SENÁT podpořil náš pozměňovací návrh a poslal novelu zpět do Sněmovny, a vrátil jí tak život. Jestli jí teď Senát dá stop, tak je definitivní konec…“ stýská si.

Fotkou se svalnatým fešákem se jí, ruku na srdce, rozhodně podařilo zaujmout, a tak je dost možné, že se jí snad právě takhle podaří šířit i ono poselství. Spolu s ní za práva zvířat mimochodem bojují i zpěvačky Marta Kubišová (77), která léta uvádí pořad Chcete mě, zpěvačka Dáša Zázvůrková (38) a jiné rybky českého celebritního rybníčku. Ty si ovšem jako způsob upozornění na dané téma nevybraly takovéto „lechtivé“ focení.

Možná má Hrachovcová, která se již před nějakým časem začala nazývat Kairou, „jenom“ slabost pro zajíčky… Ovšem při pohledu na sympatického brankáře se není čemu divit!

VIDEO: Svůdná Kaira Hrachovcová nechodí ven sama: Doprovází ji její milovaný!

Video
Video se připravuje ...

Svůdná Kaira Hrachovcová nechodí ven sama: Doprovází ji její milovaný! Kisa Císařová, Lukáš Červený

Fotogalerie
65 fotografií