Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Učitelka angličtiny vylezla opilá na svatyni v Thajsku: Úplně nahá sprostě pokřikovala na místní!

Autor: jžk - 
14. srpna 2020
21:50

Učitelka Farah Haqueová (28) pohoršovala místní obyvatele města Chiang Mai v Thajsku, kam původně přijela jako turistka. Kamery kolemjdoucích zachytily, jak úplně nahá a očividně namol vylezla na buddhistickou svatyni!

Opilá turistka se svlékla donaha a i s pivkem vylezla na posvátné místo v Chiang Mai v severním Thajsku, odkud pokřikovala nadávky. Mladá žena s původem z Bangladéše podle místních médií křičela: „chok dee (na zdraví), zm*di!“ mezitím co balancovala na zábradlí chrámu.

Po nahlášení od místních ji zadržela policie, která ji odvezla na záchytku, aby vystřízlivěla. Podle důstojníků přijela Farah do Thajska jako turistka, od dubna si však ve městě přivydělávala jako učitelka angličtiny.

Usoudili jsme, že je značně opilá poté, co se nedokázala ovládat a tropila scény,“ uvedl policejní poručík tamní policie. „Nejprve jsme ji vzali do nemocnice, aby mohla v bezpečí vystřízlivět. Až se tak stane, lékaři posoudí její psychický stav,“ dodal.

Dle policie byla Farah viděna u svatyně předešlou noc. V pondělí 10. srpna v brzkých ranních hodinách se svlékla a vylezla na vysoce uctívanou svatyni. Thajsko je primárně buddhistickou zemí a u mnoha chrámů je upozornění pro turisty, aby se v jejich blízkosti chovali uctivě. V některých případech může být poškozování nebo urážení náboženských symbolů trestným činem.

Následovným postupem je vypracování psychologického posudku, který nám pomůže v určování pokuty či trestu,“ řekl Pol Lt Col Somkit. „O incidentu jsme informovali její velvyslanectví a známé v Thajsku.“

zfloyd ( 15. srpna 2020 00:07 )

no tou dámou by byly zajímavé a zábavné pařby

vencakurnaa ( 14. srpna 2020 22:19 )

...a hlavně PROVOKACI !

vencakurnaa ( 14. srpna 2020 22:18 )

jednoduše : pokud zmiňovaná OBVINÉNÁ ŽENA - Britské národnosti prohlásí, že byla OMÁMENA nějakou psychotropní látkou (drogou) kterou v THAJSKU zcela jistě za úhradu sežene, je s OBLIGA.... i ten známý ČESKÝ " MAGORÁK " vařen v Českých Nápravných zařízeních - UDĚLÁ DIVY, a mimochodem jeho výše požití je NEROZPOZNATELNÁ jelikož na každého má - INDIVIDUÁLNÍ ÚČINEK a Já se ani nedivím pokud by ji někdo zneužil k politickým cílům !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání