Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Muž provozoval nedovolený sex pod vánočním stromkem: Musel prchat před rozzuřeným davem!

Autor: štt - 
25. listopadu 2020
13:43

Někteří si dávají vánoční polibek pod jmelím a někteří se pod ním ukájejí. V nákupním centru v americké Louisianě byl zadržen muž poté, co si procházející všimli, že se stromečku tvořícímu vánoční výzdobu podivně pohupuje větev.

Nepříjemná událost se odehrála v maloměstě Thibodaux na americkém Jihu. Třicetiletý Perrion Smith byl patrně na vánočních nákupech v nejmenovaném obchodním centru. Když si prohlížel vánoční ozdoby, tak si znenadání svlékl kalhoty a začal se ukájet. Exhibionisty si všimli ostatní nakupující, kteří na Perriona okamžitě zavolali policii. Chvíli před tím, než strážníci dorazili, se muž naštvanému davu vysmýkl a uprchl.

K incidentu se vyjádřil i šéf místního policejního sboru Bryan Zeringue. Ojedinělý čin označil za „úchylný“ a přítomné ujistil, že „pro žádné oplzlé chování není v jeho městě místo a bude usilovat o co nejvyšší možný trest.“ Perrion Smith byl krátce poté zadržen a obviněn z veřejného pohoršení. Nyní je držen v nápravném komplexu zřízeném farností Lafourche. Kauce byla soudem stanovena na částku přesahující 330 000 korun.

Obchodní centrum bylo nuceno znehodnocené ozdoby vyměnit, aby uchránilo zbylé kouzlo Vánoc. Snad je příští zimu navštíví sám Santa Claus a ne další Perrion Smith.

Na další roztoužené jedince, kteří se neovládli na veřejnosti, se můžete podívat v galerii.

Zobrazit celou diskusi