Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Mrtvou Olgu (†17) vykopal její přítel z hrobu: Prý ho strašila ve snech a chtěl ji spálit

Autor: lm - 
10. září 2017
20:24

Odporný případ řeší v těchto dnech ruští policisté. Zadrželi třicetiletého Jurije Golvina, který znesvětil hrob své zesnulé přítelkyně Olgy Gilevy (†17). Mladík vykopal její ostatky a chtěl je spálit. Policistům řekl, že ho strašila pět let ve snech.

Třicetiletý Jurij Golovin podle policie vykopal ostatky své zesnulé přítelkyně a pak se je pokusil spálit, protože mu to „poradila čarodějka“. Za tou se muž vydal pro pomoc, protože ho jeho bývalá partnerka měla strašit ve snech. Čarodějka mu řekla, že musí její hrob zničit.

Golovin se proto vydal se svým kamarádem k jejímu hrobu v Kurganské oblasti a pietní místo znesvětil. Úřadům vše nahlásil kamarád zesnulé dívky, který hřbitov posléze navštívil. Svědek rovněž našel na sociálních sítích snímky muže, který v hrobě ležel a možná i spal. Policie oba podezřelé zadržela a nyní jim hrozí až pětiletý trest.

Kamarád zadrženého vyšetřovatelům řekl, že Jurije „velmi trápilo“, že „Olgu neustále vídal ve svých snech“. Muži se pokusili rakev i zapálit, to se jim ale nepodařilo.

Podle místních médií Olga spáchala v roce 2012 sebevraždu. Přátelé si myslí, že se oběsila, protože byla sirotek. „Ujala se jí pěstounská rodina, ale pak ji vrátili do sirotčince, s čímž se nedokázala vyrovnat,“ řekl jeden z kamarádů.

jakarte ( 10. září 2017 20:30 )

Mladik ???? Ve triceti?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání