Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Práskač, rapper a odsouzený kriminálník Tekashi 6ix9ine: Skončil v nemocnici!

Autor: shp - 
13. srpna 2020
15:17

Rapper, usvědčený kriminálník a také nechvalně proslulý práskač Daniel Hernandez (24), kterého zná svět pod uměleckým jménem Tekashi 6ix9ine, skončil v nemocnici! Ošklivě totiž spadl ze schodů a zlomil si zápěstí.

Jak uvedl americký web TMZ, 6ix9ine dostal v úterý kolem třetí ráno hrozný hlad, a tak ve svém domě zamířil dolů do kuchyně. Jenže na schodech zavadil a zakopl o svého ročního francouzského buldočka Poppyho.

Zakopl o pejska a rukou zavadil o zábradlí

Když se snažil pád vybalancovat, zachytil se rukou o zábradlí a došlo k nepříjemnému úrazu. Nepřehlédnutelný hudebník portálu řekl, že cítil bolest, ale netušil, že je zranění až tak vážné.

Video  Práskač, rapper a odsouzený kriminálník Tekashi 6ix9ine: Skončil v nemocnici!  - Instagram
Video se připravuje ...

Do nemocnice zamířil až druhý den ráno, když ho bolesti nepřešly. Lékaři mu udělali rentgen a zjistili, že si zlomil zápěstí. Rapper pak zveřejnil na instagramu video přímo ze špitálu.

Úpěl na nemocničním lůžku

Úpí na něm, když se doktor stará o jeho zranění. 6ix9ine dostal sádru, kterou bude nosit minimálně tři až pět týdnů. Tento rapper přitom patří k nejkontroverznějším hudebníkům současnosti.

V roce 2015 byl obviněn a později odsouzen ze sexuálního obtěžování dítěte. V jednom z jeho videoklipů se totiž objevila nahá třináctiletá dívka, jak mu sedí na klíně a on jí osahává poprsí.

Známý potížista

Později byl obviněn a přiznal se k domácímu násilí a napadení expřítelkyně a matky svého dítěte. V roce 2018 byl zatčen za vyděračství, držení zbraní i drog. Rozhodl se však spolupracovat s policií.

Strážcům zákona napráskal členy gangu Nine Trey Gangster Bloods, z nichž mnoho skončilo za mřížemi. Od té doby má na sobě terč. Hudebníkovi hrozilo celkem 47 let ve vězení.

Stále je v nebezpečí

Díky napráskání gangsterů byl ale nakonec odsouzen na 2 roky. Po odsezení 13 měsíců za mřížemi byl propuštěn do domácího vězení. I když je nyní vysmátý, v bezpečí určitě není.

e.markus@seznam.cz ( 16. srpna 2020 14:43 )

další důkaz toho jak blesk lže a jak se snaží vyvolat co největší skandál. Ta fotka jak leží na tom lůžku a má modřinu je z roku 2018 kdy ho unesli a oloupili.

gabreta ( 13. srpna 2020 18:03 )

Ten je heeeeezkej!!! To by byla partie pro něčí dcerku!!!

jajas ( 13. srpna 2020 17:22 )

To je zase zjev....!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání