Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Krokodýl popadl chlapce a stáhl ho pod vodu: Když ho rozřezali, našli šokující důkaz

Autor: shp - 
4. srpna 2020
16:08

Ricky Ganya (†14) sbíral u břehu řeky poblíž malajsijského Kuchingu s rodinou šneky, kteří platí za gastronomickou lahůdku. Zničehonic se ale z vody vynořilo děsivé monstrum, zakouslo se do chlapce a stáhlo ho pod vodu. 

Obrovský plaz stáhl hocha pod vodu za nohu. Chlapcovi příbuzní okamžitě zavolali všechny záchranné složky. Jenže než se strážci zákona a zdravotníci dostali na místo, bylo už pozdě. Dítěti již nebylo pomoci. Začal však hon na dravce, ze kterého se z lovce brzy stala kořist.

Krokodýla chytili na kuřecí maso

Policisté nalákali krokodýla na kuřecí maso a ulovili ho čtyři dny po tragickém incidentu. Následně přišla chvilka napětí, kterou vystřídaly okamžiky hrůzy. Po rozříznutí plazova žaludku v něm byly objeveny Rickyho ostatky i zbytky oblečení. Později byly předány rodině, aby je mohla pohřbít. 

Kolem 9:15 ráno krokodýl sežral návnadu – kuře, které bylo na háku, jenž se nacházel necelých pět kilometrů od místa, kde byl chlapec naposledy spatřen. Krokodýl byl vytažen na břeh, kde mu zkontrolovali žaludek. Naneštěstí byly uvnitř ostatky identifikovány jako pohřešovaný teenager,“ prohlásil důstojník ze záchranného centra podle portálu Metro.

zada ( 5. srpna 2020 16:30 )

je to smutný, ale nejsme vrcholem potravinového retězce, jak se mylně domníváme.....

krapotkin ( 4. srpna 2020 19:41 )

Je rasistický článek. Chudinky ještěrky taky mají přece hlad. Mají je krmit stajně jako my jisté etnikum.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání