Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

VIDEO z šílenství u Pardubic: To smradlavé a uječené dítě podřežu a vyhodím z okna, hrozil s plačícím kojencem v ruce muž (24)

Aktualizováno -
26. července 2020
12:32
Autor: šim - 
26. července 2020
06:46

Neskutečné drama probíhalo zhruba od osmé hodiny večerní v sobotu v Sezemicích na Pardubicku. Muž vyhrožoval vyhozením dvouměsíčního miminka z okna. Na důkaz, že to myslí vážně, plačící dítě několikrát vystrčil z okna, jednou sám vrávoral na parapetu. Policejnímu vyjednavači se podařilo muže uklidnit a dítě zachránit. Vše je zachyceno na videu.

Dlouhé čtyři hodiny prožívali neskutečný strach, aby své výhrůžky nevyplnil, všichni přítomní. Vyjednávání s mužem začalo krátce po osmé hodině večer a skončilo po 23. hodině, kdy do domu vtrhla zásahová jednotka, která vstoupila do bytu a muže zadržela. Policie ze zásahu uvolnila několik videí, také zvukovou stopu z části vyjednávání.

„Já vám to říkám naposledy. Buďto půjde moje matka nahoru a zakouříme si tady v okně a všechno bude v pořádku. Anebo vezmu sebe a tadyto smradlavé uječené dítě, podřežu ho a vyhodím ho ven,“ je slyšet na nahrávce. Je jasně patrné, že muž je pod vlivem alkoholu, má také silný moravský přízvuk.

Video  Zvukový záznam vyjednávání s mužem, který u Pardubic hrozil vyhozením kojence z okna.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

„Muž nechtěl s policisty spolupracovat, po policejní vyjednavačce házel nádobí, nože nebo ji poléval z okna vínem. Své výhrůžky několikrát během vyjednávání umocňoval tím, že se s dítětem v náručí nakláněl z okna. Jednou dokonce sám vylezl na parapet okna, kde vrávoral,“ uvedla krajská policejní mluvčí Markéta Janovská.

Z bytu se během celé doby ozýval úpěnlivý pláč vyděšeného miminka. Podle přítomných se napětí a strach o miminko dalo na místě doslova krájet. „O to větší byla následně úleva, když ze dveří bytového domu vyšel jeden policista zásahové jednotky s plačícím kojencem v náručí,“ dodala mluvčí. Dítě bylo okamžitě předáno do péče záchranářů. Agresivní muž byl v neděli obviněn ze dvou trestných činů, braní rukojmích a násilí na úřední osobě.

Video  Policista vynáší plačící miminko z domu a předává ho záchranářům.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Jirik-ta ( 27. července 2020 18:11 )

Jirik-ta ( 27. července 2020 18:10 )

A hlavně nepodněcovat k nenávisti. Někdy to ani nemá cenu. Delikvent zvládá vše sám, neboť on může.

Jirik-ta ( 27. července 2020 18:06 )

Ach ta láska. Herodes jeden.

oliiiii3 ( 27. července 2020 17:51 )

TY NESMRDÍŠ KDYŽ SE PO***Š, ZREJMĚ JSI IMPOTENT PROTO TY SLOVA VUČÍ DÍTĚTI, TAK SI HO DEJ NA ŠPALEK

netaxa ( 26. července 2020 14:20 )

Doufám, že si to hnusný prase ze zvědavosti klikne na článek a přečte si komentáře! Nechutný hovado! Doufám, že toho malýho broučka už nikdy neuvidíš! Moc bych si přála, aby si na tebe počkali někde za rohem a dokopali tě do mrtě, ty zbytečná sr*čko!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání