Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž čekal v cele na trest za vraždu dítěte: Zemřel na koronavirus

Otčím umučil nevlastní dceru: Ve vězení ho zabil koronavirus.
Otčím umučil nevlastní dceru: Ve vězení ho zabil koronavirus.  (Autor: Archiv Blesk)
Autor: jel - 
24. července 2020
17:51

John Beames (†67) v kalifornské věznici San Quentin čekal na svůj trest za to, že umučil teprve patnáctiměsíční dcerku své přítelkyně. V úterý vrah ve věznici podlehl komplikacím spojeným s onemocněním covid-19.

Beames byl v roce 1994 obviněn z toho, že dceru své partnerky, která s ním v té době žila, ubil a umučil k smrti. Pitva odhalila, že děťátko zemřelo, protože mělo protržená játra, což holčičce způsobila prudká rána do břicha.

V roce 1995 násilníka odsoudil Okresní soud v Tulare k trestu smrti za vraždu prvního stupně. Matka dítěte dostala 25 let vězení za to, že dovolila, aby její přítel miminko týral.

K popravě už ale nedojde. Podle Daily Mailu byl vrah prohlášen za mrtvého v úterý. Přesnou příčinu smrti určí koroner, ale zřejmě šlo o komplikace spojené s onemocněním koronavirem. V San Quentinu je to již osmý člověk za krátkou dobu, který viru podlehl.

Otčím umučil nevlastní dceru: Ve vězení ho zabil koronavirus. Otčím umučil nevlastní dceru: Ve vězení ho zabil koronavirus. | California Department of Corrections and Rehabilitation

V USA jsou momentálně téměř 4 miliony osob nakažených zákeřným onemocněním, které už více než půl roku sužuje celý svět. Na následky covidu-19 tam již zemřelo 143 446 lidí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání