Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena umlátila invalidní stařenku lopatou: Byla to sebeobrana, tvrdila policii

Žena umlátila invalidní stařenku lopatou: Byla to sebeobrana, tvrdila policii
Žena umlátila invalidní stařenku lopatou: Byla to sebeobrana, tvrdila policii  (Autor: Archiv Blesk)
Autor: jel - 
23. července 2020
20:32

V únoru roku 2019 Sarah Richardsová (37), z amerického státu Maine, umlátila nebohou Helen Carver (†83), která byla upoutána na invalidní vozík. V kaluži krve stařenku našel její syn. Údajná vražedkyně se k činu přiznala, ale tvrdila, že šlo o sebeobranu. Hrozí jí až 50 let za mřížemi.

Richardsová měla minulou zimu pomáhat důchodkyni odklízet sníh. Paní Carverová však měla podezření, že jí pomocnice ukradla platební kartu a utratila z ní v přepočtu více než 20 tisíc korun. Se svým podezřením se stařenka obrátila na místní policii. Ta si předvolala odklízečku sněhu na stanici, den před tím, než mělo dojít k výslechu s Richardsovou, však byla důchodkyně zavražděna.

Starou paní, která měla tři děti, našel v jejím domě v kaluži krve jeden z jejích synů, který se ji vydal zkontrolovat, protože mu nezvedala telefon. Richardsová se sice na policii přiznala, že stařenku zabila lopatou na odklízení sněhu, tvrdila však policii, že šlo o sebeobranu. Což je poněkud nedůvěryhodné vysvětlení, vzhledem k tomu, že Carverová byla na invalidním vozíčku.

Údajná vražedkyně už v minulosti seděla za zločiny spojené s drogami. Maximální výše trestu, pokud se vina prokáže, je až 50 let ve vězení.

nakobyl ( 23. července 2020 21:07 )

V USA každý druhý narkoman, alkoholik a namakanej blb co si myslí, že je Superman, takže normálka

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání