Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tragédie v Jiříkově: Dva mladíci omotali auto kolem sloupu, na místě zemřeli

Autor: VaB - 
22. července 2020
12:42

Brzy ráno došlo v Jiříkově na Děčínsku k tragické nehodě osobního auta. Mladý řidič vyjel mimo komunikaci a narazil do sloupu! On i jeho spolujezdec na místě zemřeli, auto zůstalo kolem sloupu bez nadsázky omotané.

K nehodě vyjížděla záchranná služba, hasiči a policisté. „V ranních nehodách došlo v Jiříkově k tragické dopravní nehodě, na místě se nacházeli dva mladí muži, kteří utrpěli velmi vážná zranění, i přes veškeré maximální úsilí ze strany hasičů a záchranářů na místě svým zraněním podlehli,“ řekl pro Blesk mluvčí záchranářů Prokop Voleník. 

Automobil zůstal po nehodě omotaný kolem sloupu. „Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že vozidlo se doslova obmotalo kolem sloupu elektrického vedení a hrozil i jeho pád, na místě již byla ZZS Rumburk a dorazili kolegové se stanice Šluknov, dále byla povolána jednotka Varnsdorf se svým speciálem Unimog a taky letecká zdravotnická služba,“ uvádí hasiči z Rumburku na svých stránkách.

Případem se zabývá i policie, z fotek je vidět, že na zemi leží taška s názvem firmy zabývající se rozvážkou jídla, je tedy možné, že mladíci pro společnost pracovali. „Oznámení jsme přijali po páté hodině ranní, že na ulici Rumburská došlo k dopravní nehodě osobního automobilu. Posádku tvořili dva mladí muži, řidič ze zatím nezjištěných příčin vyjeli mimo silnici a narazil do sloupu. Na místě oba zemřeli. Okolnosti nehody jsou předmětem vyšetřování,“ uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek. 

ahtmp@seznam.cz ( 24. července 2020 11:28 )

Vsichni mate v podstate pravdu,ale to tem mladym klukum zivot nevrati. Kez by to bylo aspon varovani pro ostatni,kteri nemaji rozum. Rano me vzbudil vrtulnik,tam kde jeli,je uz obec,tudiz 50km v hod. Neumim si predstavit,kolik tam jeli..

lunatic ( 22. července 2020 16:43 )

Je i možné,že se do sebe namotali navzájem ,pak by měla policie i šetřit sexuální orientaci

lunatic ( 22. července 2020 16:42 )

Aktivnější zmanipuloval submisivnějšího k nemo­rální­mu,nes­práv­nému jednání a měl by být potrestán vyšší trestní sazbou - na horní hranici + samozřejmě i odebrat řidičský průkaz,jestli tento měl

BoziMilda ( 22. července 2020 15:54 )

Nechci bejt hnidopich, ale řekl bych, že to omotal jen jeden, řidič.

kralovna-vsech-mori ( 22. července 2020 14:00 )

Tašek od různách rozvážkových služek mám doma hafo a nepracuju pro ně. Tihle frajírci spíš jeli z mejdanu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání