Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pohřešovanou ženu našli nacpanou v lednici: Policie pátrá po jejím expříteli!

Autor: VaB - 
18. července 2020
15:19

Elisângela Vespermann (†30) byla nalezena mrtvá v ledničce. Policie nyní hledá jejího expřítele! Před více jak měsícem se s ním rozešla a on to špatně snášel. Dokonce ženu hledal i u ní v práci, od té doby ji nikdo neviděl.

Policie v jihovýchodní Brazílii vyšetřuje zapeklitý případ. Tělo třicetileté Elisângely Vespermannové bylo nalezeno v ledničce, podle policie neslo známky škrcení a měla i modřiny na pažích. Tělo bylo objeveno v domě muže (26), se kterým čtyři měsíce chodila. 

A právě po zmíněném muži policie pátrá, Elisângela na něj dokonce v červnu podala trestní oznámení kvůli domácímu násilí poté, co se s ním rozešla. Dokonce měl muž ohrožovat i příbuzné ženy. Podrobnější popis policie k muži nezveřejnila, jen to, že bydlel v Sete Lagoas. Na případ upozornil server Daily Mail.

Žena byla naposledy viděna v kavárně, kde pracovala, tam ji také podezřelý hledal. Poté se po ní slehla zem a tělo nalezl až Elisângelin manžel (43), za kterého byla dvanáct let provdaná. Naposledy ji prý viděl 15. června, tělo bylo nalezeno ve středu. Elisângela na sobě měla šaty, spodní prádlo ale chybělo.

Svou ženu prý našel úplnou náhodou, k muži do bytu šel kvůli tomu, že u něj měl nějaké dokumenty. Když si ale všiml, že lednička byla otočena dveřmi ke zdi, rozhodl se ji prozkoumat. „Byla to krásná dívka, byla, vždy byla hezky upravená, s nikým v domě ale nemluvila,“ řekl pro Daily Mail soused. 

Jirik-ta ( 18. července 2020 15:58 )

Ach ta láska. Spletl si to s vlastnictvím soudruh.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání