Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Od českého auta se za jízdy uvolnil karavan: Zabil muže (†44) v dodávce!

Aktualizováno -
24. června 2020
19:53
Autor: yks - 
24. června 2020
15:31

Děsivou nehodu vyšetřuje od středy slovenská policie. Podle všeho za vším stojí nešťastná chvíle, kdy se od vozidla s českou SPZ odpoutal karavan a do toho narazila dodávka. Nehoda má bohužel i jednu oběť. Zemřel při ní 44letý muž.

Ke smrtelnému střetu došlo na silnici nedaleko obce Ivachnová v okrese Ružomberok. Informovala o něm slovenská policie. „Z českého vozidla se odpojil karavan, který naboural do dodávky Fiat. Řidič dodávky zahynul na místě. Podrobnosti nehody vyšetřuje Policie SR – Žilinský kraj,“ uvedli policisté.

Informace o neštěstí podali také slovenští hasiči: „Hasiči z Ružomberku a Liptovského Mikuláše aktuálně zasahují u dopravní nehody osobního vozidla s přívěsem, která se stala na státní silnici č. I/18 v katastru obce Ivachnová. Poté, co hasiči dorazili na místo události, byl z dodávky vyproštěn jeden člověk, který svým zraněním podlehl. Státní silnice je aktuálně uzavřena v obou směrech,“ uvedli na svém facebooku.

Alkohol u českého řidiče, který se marně snažil zachránit slovenského zraněného, nebyl podle TV JOJ zjištěn. „U zemřelého řidiče bude vykonána pitva. Další okolnosti a příčiny vzniku nehody jsou předmětem aktuálního vyšetřování,“ uvedl policejní mluvčí Radko Moravčík.

bizon_pepa ( 24. června 2020 22:52 )

Pokud se nedostal přívěs do protisměru, tak do dodavky nemohl narazit.

Ing.Makoň Jiří ( 24. června 2020 17:26 )

Jednoduché - nové karavany i přívěsné vozíky nemají druhé jištění,ale jen kouli. Starej pes si ty řetězy přidá

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání