Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kolemjdoucí našel v příkopu mrtvého cyklistu: Policie hledá svědky nehody

Na Vsetínsku našli v příkopě mrtvého cyklistu.
Na Vsetínsku našli v příkopě mrtvého cyklistu.  (Autor: Policie ČR, Blesk: Václav Burian)
Autor: ČTK, VaB - 
23. června 2020
11:47

Vsetínští kriminalisté rozplétají záhadnou nehodu cyklisty. Toho nalezl muž ležet mrtvého u silnice. Policie hledá svědky, kteří mohou pomoci s objasněním nehody. 

Policie hledá svědky, kteří by mohli přispět k odhalení okolností úmrtí cyklisty v Dolní Bečvě na Vsetínsku. Bezvládné tělo našli místní obyvatelé v pátek kolem 19:00 ležet v příkopu vedle červeného jízdního kola, sdělila ČTK krajská policejní mluvčí Lenka Javorková. 

U silnice v obci objevil cyklistu bez známek života muž, který bydlí nedaleko. „Společně s dalšími sousedy pak přivolal rychlou záchrannou službu, která se pokoušela muže oživovat, ovšem neúspěšně,“ popsala mluvčí.

„Na místo přijeli policisté z Rožnova pod Radhoštěm, dále policisté ze skupiny dopravních nehod a také kriminalisté. Z dosavadního šetření vyplývá, že devětapadesátiletý místní muž s největší pravděpodobností na kole při jízdě z kopce havaroval,“ uvedla mluvčí.

O pomoc při objasňování příčin úmrtí muže žádají policisté veřejnost. Případní svědci jeho pohybu před neštěstím se mohou ozvat na tísňovou linku 158. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání