Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krkavčí rodiče nechali dvojčátka (4 měs.) doma bez jídla a šli na party: Chlapec po 4 dnech zemřel hlady!

Autor: rc - 
9. června 2020
10:37

Rodiče jako z hororu! Pár pocházející z ruského města Viljučinsk na Kamčatce nechal doma bez dozoru svá šestnáctitýdenní dvojčátka a odešel na party! Domů se krkavčí rodiče nevrátili dlouhé čtyři dny! Miminka, která tak dlouhou dobu byla bez jídla a vody, v bytě našla jejich babička. Pro malého chlapce už bylo bohužel pozdě. Jeho sestřička skončila ve vážném stavu v nemocnici.

Tragédie se odehrála ve městě Viljučinsk, které se nachází na Kamčatce. Stejně tak jako v mnohých dalších zemích světa i tam byla kvůli pandemii koronaviru úřady nařízena karanténa. Ovšem mnoho lidí nedokázalo vydržet bez přátel a alkoholu.

Mezi nimi byla i Margarita Janajevaová (23) se svým přítelem Alexejem (35). Páru se však před šestnácti týdny narodila dvojčátka, chlapec a holčička. Rodiče však toho nedbali a odešli na party popít s přáteli. Svým dětem nezajistili hlídání a domů se nevrátili dlouhé čtyři dny!

Podle informací Daily Mail třiadvacetiletou novopečenou matku na existenci jejích malých dětí upozorňovali přátelé, s nimiž popíjela. Ovšem Margarita jim měla chladně odpovědět, že jsou dvojčátka v nemocnici kvůli koronaviru.

Děti však místo toho trpěly doma, kde je po čtyřech dnech našla jejich babička. Ta se obávala o rodinu poté, co se páru nemohla dovolat, šla je proto zkontrolovat. Pro chlapce ale už bylo pozdě.

Zemřel na vyhladovění. Holčička byla v kritickém stavu převezena do nemocnice. „V průběhu čtyř dnů děti nekrmili a nezajistili jim alternativní péči,“ stojí ve vyšetřovacích dokumentech. Pár byl zatčen a hrozí mu až dvacet let za mřížemi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání