Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Sériový vrah Miroslav se přiznal k vraždě Sandry (†22) z Karviné! Ostatky obětí prý krmil psy

Autor: ran - 
22. května 2020
13:54

Miroslav (41) týral dva své potomky, jednoho z nich dokonce zavraždil. O život měl připravit také dvě své přítelkyně a bývalého partnera jedné z nich. Od roku 2017 si zrůda odpykává 5letý trest za týrání spolu se svojí tehdejší družkou. Ale až teprve nyní proti němu policie vznesla žalobu za vraždy, ke kterým se přitom přiznal už před třemi lety!      

Miroslav, kterého se všichni v okolí v malé slovenské vesničce Zliechov báli, se přitom vyšetřovatelům již před třemi lety přiznal ke čtyřem vraždám a dokonce jim ukázal, kde pozůstatky spálených těl svých obětí zakopal!

Zavražděnými byli Češka z Karviné Sandra (†22), její přítel Roman (†38) z Trenčína a po pár letech i Monika (†21) s dcerkou Ninou (†1). Těla pak brutálním způsobem rozčtvrtil a pravděpodobně je spálil v sudu na dvorku. Sousedé se ale před lety nechali slyšet, že Miroslav možná masem z mrtvol krmil i své psy.

Oběti policie nejprve dlouho vedla jako nezvěstné. Na stopu Miroslava se policisté dostali teprve přes jiný případ, a tím bylo týrání svěřené osoby, za který nyní vrah a násilník sedí za mřížemi.

Přitom on byl vždy ta poslední osoba, s níž byli nezvěstní v kontaktu, jak napsal server Nový čas. Miroslav se k vraždám sice ještě v roce 2017 přiznal, ale až do letošního května z nich nebyl obžalován.

„Národní kriminální agentura (NAKA) ukončila vyšetřování této věci s návrhem na podání obžaloby a v současnosti je na úřadu speciální prokuratury,“ citoval slova vyšetřovatelů Nový čas. 

Nejbrutálnější kriminální případ v dějinách Slovenska zůstává noční můrou i pro maminku Moniky. Přišla o jedinou dceru i jedinou vnučku. „NAKA vyšetřuje stále něco jiné, jen ne tento případ. Miroslav dostal pět roků za týrání syna, takže si asi myslí, že na vyšetření téhle ohavnosti mají čas,“ řekla maminka zavražděné dívky v rozhovoru pro Glob.zoznam.sk na konci roku 2019. Jelikož ale konečně padlo obvinění, vrah její dcery a vnučky bude brzy potrestán.

villon ( 22. května 2020 21:27 )

Pak Miroslav bude takový ten typ akčního člověka co nezahálý s jedná. Ruku na srdce, kdo z nás někdy neměl chuť někoho sejmout, ale zůstalo u zbožných přání. Jinak dát mrtvolu sežrat čoklům je dobrý nápad, četl jsem o jednom Amíkovy co své oběťi házel piraňám ale to u nás bohužel nejde. Čili psy jsou asi tak nejsnáze sehnatelní žrouti lidských mrtvol.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání