Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Snoubenky zmizely beze stopy: Policie objevila těla po několika týdnech rozložená v autě

Autor: jel - 
6. května 2020
21:27

Tragédie postihla rodiny dvou mladých dívek ze Severní Karolíny. Stephanie Mayorgová (27) a Paige Escalerová (24) se čerstvě zasnoubily a působily jako šťastný pár. V polovině dubna však beze stopy zmizely, policie však nyní našla auto a v něm dvě těla. Je možné, že patří pohřešovaným dívkám.

Zmizení ohlásila spolubydlící, bohužel pozdě, protože se domnívala, že musí počkat dvaasedmdesát hodin, než bude moci děvčata ohlásit jako pohřešované. Naposledy byl pár viděn na bezpečnostní kameře patnáctého dubna, jak opouští domov. 

Poté odjely autem a od té doby už je nikdo neviděl. Neozvaly se rodině ani přátelům, přestaly používat sociální média, a dokonce ani nepoužily platební karty.

Vyšetřovatelé podle Daily Mirror v pondělí objevili auto stejné značky i modelu jako to, v němž mladý pár naposledy odjel. V autě policisté nalezli dvě těla ve vysokém stupni rozkladu. Zda se jedná o ztracené dívky, však nemohli potvrdit kvůli stavu, v jakém těla byla.

Rodiny obou obětí v úterý zveřejnily dojemný příspěvek. „Naše rodiny jsou zničené, jsme si navzájem oporou, jsme v tom společně,“ napsali. „Se sestrou jsme moc nevycházely, až v poslední době jsme se začaly vídat,“ napsala na sociální síti Stevie Jenkinsová, sestra pohřešované Paige.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání