Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Záhadné zmizení zdravotní sestry Kateřiny: Padlo obvinění! Stala se obětí násilníka?!

Autor: VaB - 
7. března 2020
16:28

Kateřina Pešková v roce 2018 zmizela a od té doby o ní nikdo neví. Pátrá po ní policie i rodina. V souvislosti se zmizením padlo i obvinění! Stala se zdravotní sestra obětí násilníka?

Už rok a půl se snaží policie a rodina zmizelé Kateřiny zjistit, kde je nebo co se jí stalo. Zatím se to nikomu nedaří. Podle policie byla naposledy viděna 23. září 2018 v obci Doubravčice na Kolínsku.

Se svým bývalým přítelem odjela do práce bílou Audi Q5, v autě s nimi měli cestovat ještě dva jorkšíři. Vozidlo mělo pražskou registrační značku. Kateřina pracovala v centru péče Doubrava, starala se o dlouhodobě nemocné seniory.

Podle TN.cz policie v souvislosti se zmizením obvinila jednu osobu! „V souvislosti s tímto případem byl jeden člověk obviněný ze zbavení osobní svobody, krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku,“ sdělil portálu policejní mluvčí Pavel Truxa. Za všechny zmíněné skutky mu hrozí až osmileté vězení. 

Truxa doplnil, že podezřelý není obžalovaný. „Aktuálně je ve výkonu trestu za jinou trestnou činnost,“ doplnil. Pátrání po Kateřině stále pokračuje, ženu se zatím nepodařilo najít ani živou, ani mrtvou.

Jen několik měsíců od zmizení, v roce 2018, kriminalisté uvedli, že se žena mohla stát obětí násilníka! 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání