Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ošklivka Beyoncé: Zlodějka tvrdila policii, že je známá zpěvačka!

Autor: shp - 
14. března 2020
17:15

Sebevědomí je dobrá věc, ale nic se nesmí přehánět. Zlodějka Surena Henryová (48) z města Las Cruses ve státě Nové Mexiko tvrdila po zatčení policistům, že je známou zpěvačkou Beyoncé Knowlesovou-Carterovou (38). Při pohledu na ni se nelze ubránit smíchu. Ani náhodou mezi nimi žádná podoba není.

Policisté chtěli zastavit Henryovou při běžné silniční kontrole. Ona však šlápla na plyn a začala ujíždět. Důvod byl jasný. Vozidlo totiž nebylo její! Začala divoká honička a už to vypadalo, že se kriminálnici podaří pláchnout. Chyba lávky!

Jsem to já, Beyoncé!

Strážci zákona nakonec našli odcizený vůz zaparkovaný přímo před domem Henryové. Když ji zatkli, odmítla jim uvést svoje pravé jméno. Namísto toho jim tvrdila, že je slavná popová a R&B Beyoncé! Ta je přitom mladší a vypadá dosti odlišně.

Policisté řečem falešné Beyoncé neuvěřili, vzali ji na stanici, kde jí odebrali otisky prstů. Podle těch se ji podařilo identifikovat snadno. Byl na ni totiž vydán zatykač kvůli tomu, že se nedostavila k soudu kvůli minulým prohřeškům, uvedl Daily Mail.

Zastavit policistům se jí prý nechtělo

Henryová byla obviněna z nezákonného převzetí vozidla, zatajování identity a kladení překážek při zatčení. Strážcům zákona tvrdila, že auto našla náhodou s klíčky v zapalování. Když se jí ptali, proč jim nezastavila, odvětila, že se jí nechtělo.

Podívejte se do velké galerie na fotografie krásné, smyslné, a hlavně pravé Beyoncé!

tryskomys ( 15. března 2020 06:39 )

Opravdu u Amíků je všechno možný,pak se divíme jakého mají presidenta,jdou s tou inteligencí do kopru.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání