Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dálnici D10 zastavila hromadná nehoda: Jedno z aut skončilo na střeše!

Aktualizováno -
27. února 2020
16:01
Autor: ČTK, VaB - 
27. února 2020
14:57

D10 obousměrně uzavřela u Prahy na kilometru 6,5 nehoda tří osobních a jednoho nákladního vozu. Celkem čtyři lidé se zranili, jedno z aut skončilo na střeše. 

Nehoda se stala ve čtvrtek kolem 14:30 ve směru na Mladou Boleslav. Původně byl uzavřen pouze tento směr, kvůli zásahu záchranářů byl následně uzavřen i směr do Prahy. Provoz ve směru na Prahu byl obnoven jedním pruhem před 15:30, směr na Mladou Boleslav byl zprůjezdněný před 16:00

„Přítomnost alkoholu u řidičů policisté vyloučili dechovou zkouškou," řekla policejní mluvčí Lucie Nováková. Policie dopravu odkláněla na třetím kilometru sjezdem na Radonice, zpět se mohli řidiči vracet na 10. kilometru u Brandýsa nad Labem.

„Na místě jsou podle posledních informací čtyři zraněné osoby. Účastníkem nehody je i nákladní automobil. Jde tedy o střet tří osobních a jednoho nákladního automobilu," uvedli středočeští hasiči na twitteru. 

Pražští hasiči si pochvalovali příjezd k nehodě. „U nehody na D10 vytvořili řidiči ukázkovou uličku," uvedli na twitteru. Správně vytvořená záchranná ulička je pro hasiče, záchranáře a policisty důležitá. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání