Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

VIDEO: Děvy v podvazcích létaly vzduchem! Řidička to narvala do nočního klubu

Video se připravuje ...
Aktualizováno -
25. února 2020
10:20
Autor: jzk - 
24. února 2020
20:00

Stačilo málo a na okraji Chebu mohlo dojít k obrovskému neštěstí. Opilá žena (27) tu o víkendu nezvládla řízení a s vozem skončila v budově nočního klubu. Řidička policii nadýchala 1,77 promile.

K dopravní nehodě došlo v neděli v nočních hodinách v chebské ulici Truhlářská. „Sedmadvacetiletá řidička jela v osobním vozidle značky Mercedes ve směru jízdy od ulice Pražská směrem k ulici Pekařská. U křižovatky zřejmě nezvládla řízení a narazila přední částí do budovy baru. Při střetu došlo k poškození vchodových dveří a zdiva,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Video  Opilá řidička vjela autem do nočního klubu v Chebu.  -  Facebook/Majitel nočního klubu
Video se připravuje ...

Po nárazu auta do baru uvnitř vypukla panika. „Myslel jsem si, že tam někdo dal bombu, protože prach, dým, nikdo nic neviděl, rána jako blázen,“ popsal TV Nova majitel baru. 

Při nehodě byla zraněna osmatřicetiletá návštěvnice podniku, která byla převezena k ošetření do nemocnice. Přivolaná policie podrobila řidičku dechové zkoušce, podle které měla v krvi téměř dvě promile alkoholu. Ženě byl proto odebrán řidičský průkaz a zakázána další jízda.

„Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku 105 tisíc korun. Příčina i okolnosti dopravní nehody jsou v šetření policistů,“ doplnil mluvčí.

pajato73 ( 27. února 2020 07:48 )

...Při nehodě byla zraněna osmatřicetiletá návštěvnice podniku... spis zamestnankyne, ne??? normalni zenska do takoveho podniku snad ani nesmi...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání