Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Zdeňku (†41) měl na Sardinii zavraždit expřítel před očima jejích dcer: Odhalila jeho temnou minulost?

Autor: rc - 
17. února 2020
19:36

Před očima vlastních dcer umírala Češka Zdeňka K., kterou po bouřlivé hádce bodl její expřítel Francesco B. D. F. Pětačtyřicetiletý Ital měl dlouhodobé opletačky se zákonem a kvůli násilí měl soudně zakázáno se s jednačtyřicetiletou ženou stýkat. Francesco, který si díky svému životu na hraně zákona zasloužil přezdívku Velký Jim, se měl domnívat, že ho Zdeňka podvádí!

V sobotu městečkem Sorso ležícím na italské Sardinii otřásla brutální vražda Češky Zdeňky K. Jednačtyřicetiletá žena se tam měla pohádat se svým expřítelem Italem Francescem B. D. F. Hádka však neskončila jen u slovní přestřelky. Ital měl vytáhnout nůž a Zdeňku bodnout do hrudníku. Brutálnímu útoku, který se odehrál před barem, přihlíželi svědci, kteří se agresivního muže báli, a proto podle informací italského zpravodajského webu Corriere della Sera nezasáhli. Vše se navíc odehrálo i před očima Zdeňčiných dvou dcer.

Francesco posléze vzal těžce zraněnou ženu a naložil ji spolu s vyděšenými dětmi do auta. Rozjel se pak do domu svého kamaráda, který byl od místa útoku vzdálen asi dvacet kilometrů. Jeho přítel v té době nebyl doma, agresor se však do domu vloupal a položil ženu na pohovku. Zakrvácenou Zdeňku tam našel otec Francescova přítele a zavolal pomoc. Lékaři ji však už nedokázali zachránit. Francesco byl dopaden s holčičkami o několik hodin později na parkovišti u supermarketu. Strážce zákona měl na Itala upozornit telefonní tip. Zděšená děvčata, která utrpěla trauma, se měla ptát po své mamince, která v tu dobu byla již mrtvá.

Zdeňka si po dobu vztahu s agresivním Italem měla projít peklem. Muž ji měl neustále urážet, vyhrožovat, a dokonce fyzicky napadat. Češka se proto nakonec rozhodla vyhledat právní pomoc a Ital měl soudně zakázáno se k ní a její rodině přibližovat. Ovšem ani to nepomohlo. Francesco měl v sobotu Zdeňku vyhledat kvůli domněnce, že ho žena podvádí.

Ital, kterému jeho známí říkali Velký Jim, měl dlouhodobě problémy se zákonem. Jeho život byl údajně plný drog, násilí a podvodů s kreditními kartami. Italská média také spekulují o tom, že se nešťastná žena v zimě dozvěděla o jeho kriminální minulosti, což ještě vyhrotilo již tak napjatou situaci.

sorgedoktor ( 29. února 2020 16:42 )

To je trochu silne....Jestli tady zila v bide, hledala tam stes­ti..­.Neod­suzuj­te ji...
Zeroven by to melo byz¨tz vatovani pro jíina devcata

karel vázler ( 17. února 2020 20:31 )

Arab.....podle příjmení.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání