Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Brutální záběry z České Lípy: Audina předjížděla na přechodu a srazila školáka! Odletěl, až mu náraz vyzul boty

Aktualizováno -
12. února 2020
08:48
Autor: VaB - 
11. února 2020
20:12

Řidič v audi srazil v České Lípě na přechodu pro chodce teprve patnáctiletého chlapce! Náraz byl tak silný, že se mu dokonce vyzuly obě boty. Chlapec navíc utrpěl těžká zranění.

Před přechodem zastavil řidič mercedesu a pouštěl lidi na přechodu. Řidič audi ale místo sešlápnutí brzdy šlápl na plyn a stojící auto se rozhodl objet v protisměru. To se mu ale stalo osudným, a nejen jemu. 

Přechod v tu dobu přecházel patnáctiletý chlapec, srážce už se nedalo zabránit. „Chlapec při střetu s vozidlem utrpěl těžké zranění na noze, se kterým ho zdravotnická záchranná služba převezla do nemocnice,“ uvedla k případu mluvčí policie Ivana Baláková.

Video  Řidič v České Lípě srazil chodce na přechodu pro chodce.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Dopravní policisté v souvislost s touto nehodou dodávají, že v rámci rekonstrukce silnice 262 bude na přechodu, kde k nehodě došlo, vybudována světelná křižovatka a středový ostrůvek. Zároveň vyzývají, aby řidiči sledovali dění před sebou.

Pokud u přechodu pro chodce zastaví vozidlo, musejí předpokládat, že po něm bude velmi pravděpodobně přecházet chodec a svou jízdu tomu přizpůsobit,“ dodávají, že by se měli chodci rozhlížet na obě strany po celou dobu přecházení. 

pajato73 ( 12. února 2020 07:53 )

ty voIe, ty fotky se povedly... z kazde strany neco... ten ridic by mel opravdu platit klukovi dozivotne bolestne... doufam pro klucinu, ze se z toho dobre dostane...

europa ( 12. února 2020 04:36 )

Dobytek. Měl by klukovi platit, a to hooodně!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání