Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kadeřnici Naděždu našli v kaluži krve: V pračce leželo mrtvé miminko!

Autor: lm - 
1. února 2020
17:49

Hrůzný případ vyšetřuje policie v ruské Sverdlovské oblasti. Místní kadeřnice Naděžda (31) tu měla přivézt na svět miminko a pak ho brutálně zavraždit v pračce. Matka se ale brání, že už se mrtvé narodilo.

Mrazivý nález učinil ženin manžel Denis. Když přišel domů, našel Naděždu celou od krve a v pračce mrtvé tělíčko novorozence. Podle místních médií a policie žena porodila své čtvrté dítě předčasně, dala ho do pračky a tu pustila.

Naděžda, která skončila po porodu v nemocnici, ale obvinění z vraždy odmítá a tvrdí, že děťátko se narodilo již mrtvé. Podle přátel žena vychovávala syna z předchozího manželství a dvě holčičky ze svazku s Denisem. Známí o ní mluví jako o „dobré matce“ a oblíbené kadeřnici. Zpráva o hrozném činu je proto velmi šokovala.

„Je velmi pracovitá a obětavá matka. Tohle už by bylo její čtvrté dítě. Neměla žádný důvod děťátko zavraždit, zvlášť takovým odporným způsobem,“ řekla deníku Komsomolskaja pravda její kamarádka Elena. Policie případ vyšetřuje.

karambol ( 2. února 2020 08:07 )

okamžitě popravit!

starymlok ( 1. února 2020 22:31 )

Ruská,ožralá mr-cha

offline ( 1. února 2020 18:59 )

Výčitky svědomí? http­s://ww­w.li­dovky­.cz/sv­et/di­te-je-to-nejhorsi-co-muze-nekdo-provest-zivotnimu-prostredi-tvrdi-nemecka-autor­ka.A1­90306_­143100­_ln_zah­rani­ci_mha

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání