Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Modelka bojuje o život po záhadném pádu z 3. patra: Polonahou ji na mrazu našel uklízeč

Autor: shp - 
13. ledna 2020
20:19

Tady něco nesedí! Krásná ruská modelka Ksenia Puntusová (21) záhadně vypadla z 3. patra moskevského bytu svého prominentního přítele. Polonahou ji na mrazu našel před domem ve křoví uklízeč. Blonďatá kráska nyní bojuje o život s vážnými zraněními v nemocnici. Její kamarádka tvrdí, že se někdo snaží ututlat, co se doopravdy stalo.

K neštěstí došlo v bytě modelčina přítele Andreje Bakova (20), který je vnukem slavného režiséra Nikity Michalkova (74) a velkého podporovatele prezidenta Vladimira Putina (67), uvedl britský list The Sun. Stav Ksenie je velmi vážný. V nemocnici nyní bojuje o život.

Utrpěla totiž zranění hlavy a hrudníku. K tomu si při pádu zlomila žebra, nohy a pánev. Policie již zahájila vyšetřování, které má záhadný pád objasnit. Bakov byl druhý den po incidentu vyslechnut strážci zákona. Svědka museli druhý den probouzet z tvrdého spánku.

Nepamatuje si nic kromě svého jména

Z osudu Ksenie je zdrcená její kamarádka a taktéž modelka Alesja Kafelnikovová (21). „Nalezena byla svlečená v křoví nedaleko od bloku s byty, odkud údajně vypadla. Je to neuvěřitelně smutné. Modlíme se za ni. Nepamatuje si nic jiného než své jméno,“ vypověděla sklesle.

Uvedla, že si myslí, že se někdo snaží ututlat pravdu o tom, co se ve skutečnosti stalo. „Byla na party s kupou lidí, které znám. Jejich rodiče udělají pravděpodobně vše, co je v jejich silách, aby skryli pravdu. Má zlomené nohy a žebra,“ uvedla Alesja na sociální síti.

Kamarádka: Někdo ji zraněnou schoval

Byla jasně ukrytá. Byl to uklízeč, kdo ji našel a zavolal ambulanci. Ksenia nebrala drogy a její rodina to ví, že se stalo něco špatného. Lidé z party popírají vše a trvají na tom, že ji doprovodili domů s jejím přítelem,“ dodala kamarádka Ksenie.

snehulak ( 14. ledna 2020 06:20 )

Když se v Rusku stane nějaké tragedie, je za to vždycky Putin. Vsadím se, že i za tím Tunguzským meteoritem a VŘSR.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání