Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

První Vánoce bez maminky: Naďa (40) se sebrala a odešla od tří dětí a manžela

Autor: chal - 
23. prosince 2019
19:35

Letošní Vánoce budou pro Ľuboše Ondejku (40) ty nejsmutnější v dosavadním životě. Sice je oslaví se svými třemi dětmi, zároveň bude ale bez manželky Naděždy (40). Milovaná manželka a maminka se v lednu sebrala a odešla z domova. Od té doby o ní nemá Ľuboš jedinou zprávu, jako by se po ní slehla zem.

Nedá mu to spát… Už bezmála rok je Ľuboš Ondejka ze slovenských Rusovců u Bratislavy sám na malou dcerku a dva syny. Jeho manželka Naděžda se v půlce ledna vypařila jako pára nad hrncem. Matka tří dětí měla podle manžela poporodní deprese, Ľuboš má za to, že právě proto se jeho žena zachovala tak neočekávaně.

Naďa 14. ledna odešla z domu, ve kterém s rodinou bydlela. Nikdo neví, kam odešla, a nikdo neví, jestli je vůbec naživu. Policejní pátrání je zatím bezvýsledné, proto se Ľuboš rozhodl manželku hledat i na vlastní pěst. Ani on ale úspěch nemá, a tak oslaví s dětmi první Vánoce bez milované ženy.

Dcerka je ještě moc malá, a tak z toho nemá rozum, chlapcům ale maminka moc chybí. Obzvlášť takhle na Vánoce. „Pro mě je to depresivní období. Maličká Lujzička ještě moc nevnímá. Chlapci jsou už na tom ale hůř. Když jsme psali dopis Ježíškovi, jejich jediným přáním bylo, aby se jim vrátila maminka,“ popsal deníku Nový Čas táta Ľuboš.

I když se šance, že se Naďa náhle objeví, jeví jako malá, Ľuboš neztrácí naději. „Chci poděkovat lidem, kteří mi ji stále pomáhají hledat, i když je okolo ní obrovská záhada,“ uzavřel.

JesseJames ( 26. prosince 2019 21:55 )

Odešla, zmizela a slehla se po ní zem. Není jasné zda byla na něčem závislá, v kombinaci s psychickou poruchou tohle mohla provést. Ale mohla se taky jednoduše stát obětí nějaké vraždy. Nebyla by první kdo by takhle zmizel. Budoucnost nejspíš ukáže, pokud se najdou nějaké ostatky které bude možné si s jejím případem spojit.

sacred10 ( 25. prosince 2019 14:56 )

Asi si šla někam pořádně zašuka-t

panda82 ( 24. prosince 2019 07:19 )

a proč ji nazýváte maminka, maminka by to neudělala, to dá rozum ne? ať zůstane, kde je a nemate dštem hlavu

vernwatme ( 24. prosince 2019 05:36 )

𝓌𝓌𝓌.𝐵𝒶𝒹𝑜𝑜.𝓇𝑒𝒹 - Toto je místo, kde se dívky snaží upoutat pozornost mužů

cernakocka ( 24. prosince 2019 02:24 )

Paní nevypadá na to, že by si jen tak od dětí odskočila, či na poporodní deprese, no hlavně, že se o nich pán nezapomněl zmínit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání