Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ohromný chlap, usměvavý sportovec: Při střetu dodávky s náklaďákem zahynul mladý hasič Honza (†24)

Autor: chal - 
18. prosince 2019
19:31

Při tragické srážce s náklaďákem v pondělí odpoledne zemřel řidič dodávky Jan K. (†24). Kamarádova náhlá smrt zdrtila i jeho kolegy od dobrovolných hasičů a spoluhráče z florbalu, kteří se už s Honzou dojemně rozloučili.

Proč se dobrým lidem dějí špatné věci… Takovou otázku si mohli položit známí a přátelé hasiče a nadšeného sportovce Jana K. z České Skalice. Teprve 24letý mladík v pondělí odpoledne tragicky zahynul ve své dodávce po čelním střetu s nákladním vozem. Podle hasičů k nehodě došlo poté, co Honza vjel do protisměru. Proč se tak stalo, vyšetřují policisté.

Šokující zpráva zastihla v úterý i Honzovy spoluhráče z florbalu. „Honza byl vždy usměvavý a skvělý člověk, srdce našeho týmu. Byl to velice ochotný, hodný a milý člověk, který rád pomáhal, a to také dokazoval tím, že působil u dobrovolných hasičů v České Skalici,“ napsali florbalisté z klubu FBC Hvězdy Česká Skalice na svém facebookovém profilu.

„Jako hráč byl obrovský tahoun a střelec. Nyní už bohužel žádnou branku nepřidá… Čest jeho památce!“ dodali s tím, že zesnulý spoluhráč bude navždy v jejich srdcích.

Honzovi kamarádi z řad dobrovolných hasičů nezůstali pozadu a také oni na facebooku přišli s dojemným rozloučením. Požárníci kamaráda popsali jako ohromného chlapa postavou i srdcem a úsměvem. „No a tenhle Honzík nás všechny náhle opustil. Naše myšlenky teď směřují i k zarmoucené rodině. Děkujeme a nikdy nezapomeneme. Odpočívej v pokoji,“ uzavřeli dobrovolníci.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání