Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Žena se nemohla rozhodnout mezi dvěma nápadníky: Uspořádala středověký souboj na život a na smrt

Žena (35) se nemohla rozhodnout mezi dvěma muži, tak uspořádala středověký souboj! Duel mezi rivaly skončil vraždou.
Žena (35) se nemohla rozhodnout mezi dvěma muži, tak uspořádala středověký souboj! Duel mezi rivaly skončil vraždou.  (Autor: INT, Google Street View, archiv)
Autor: rc - 
6. prosince 2019
21:35

Asta Juškauskieneová se scházela se dvěma muži Giedruisem Juškauskasem (†42) a Mantasem Kvedarasem (25). Ani jeden z jejích milenců se nehodlal vzdát jejího srdce, a tak se pětatřicetiletá matka tří dětí rozhodla uspořádat středověký souboj na život a na smrt! 

Asta Juškauskieneová byla provdaná za Gidruise Juškauskase, s nímž vychovávala dceru. Pětatřicetiletá matka tří dětí se však scházela ještě s Mantasem Kvedarasem, s nímž začala milostný vztah poté, co byl propuštěn z vězení v Litvě. Manželé se později rozvedli, ovšem stále spolu udržovali milostný vztah. 

„Gidrius byl však stále na scéně. Stále k ní chodil, aby viděl svou dceru. Nechtěl se rozvést. Poskytoval finanční podporu na svou dceru a udržoval milostný vztah s obžalovanou,“ uvedl žalobce Hugh Davies u soudu podle britského deníku Daily Mail.  

Rodačka z Litvy, která v Londýně pracovala jako pečovatelka, se nemohla mezi muži rozhodnout. Navíc ani jeden z nich se nehodlal své milenky vzdát. Situace se začala vyhrocovat, a tak žena přišla s drastickým způsobem, jak se z milostného trojúhelníku dostat.

Rozhodla, že se její milenci utkají ve středověkém souboji a ten, který vyhraje, ji získá! Zamilovaní muži se tedy sešli v poklidné uličce v Londýně. „Věděla dopředu, že se Mantas Kvederas hodlá uchýlit k násilí a vážně ublíží Giedriusovi. Sama to podporovala, napomáhala tomu a plánovala to,“ dodal žalobce.   

Juškauskas byl nalezen krvácející v uličce. Na těle měl nejméně pětatřicet bodných ran! „Tohle nebyl pouze pěstní souboj. Vyhrotilo se to,“ řekl Davies s tím, že Juškauskieneová se později snažila zamést veškeré stopy. Zatímco Kvedaras se přiznal k vraždě, Juškauskeneová svou vinu popírá.

sigmae ( 7. prosince 2019 10:48 )

to byli Litevci, kožíšku

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání