Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Fotbalový reprezentant Adrián (†17) se zřítil ze 7. patra! Policie zmínila cizí zavinění

Fotbalový reprezentant vypadl z okna v sedmém patře.
Fotbalový reprezentant vypadl z okna v sedmém patře.  (Autor: Pluska.sk, Facebook)
Autor: VaB - 
24. listopadu 2019
12:11

Smutný víkend pro slovenský fotbal! Juniorský reprezentant Adrián S. (†17) spadl z okna v sedmém patře internátu v Ružomberku. Dopadl přímo na nohy a utrpěl velice vážná zranění, jimž v nemocnici podlehl! Kamarádi a spoluhráči jen těžko hledají slova. Policie ovšem nevyloučila ani cizí zavinění.

Teprve sedmnáctiletý fotbalista Adrián S. (†17), fotbalista klubu MFK Ružomberok a juniorský slovenský fotbalový reprezentant, se v sobotu v ranních hodinách pravděpodobně rozhodl ukončit svůj život skokem z okna internátu.

Podle Slovenského fotbalového svazu měl toho dne normálně trénovat a připravovat se na zápas. Už ale nedorazil. O tragické události píše server Plus Jeden Deň.

Po pádu ze sedmého patra utrpěl Adrián vážná zranění. Dopadl přímo na nohy a měl přeraženou pánev a propíchnuté plíce. Záchranáři mladíka okamžitě převezli do nemocnice. Tam ale svým vážným zraněním podlehl.

O tragédii informoval Slovenský fotbalový svaz, který zrušil sobotní utkání dorostenecké ligy Ružomberok – Senica. Právě na tomto střetnutí měl Adrián S. (†17) hrát. „Promiňte, velmi těžko se mi hledají slova. Zasáhlo mě to tak bolestivě, že ještě sám nevím, jak se k té zprávě postavit. Naposledy jsme byli spolu při srazu a následném dvojzápasu v Rumunsku, byl to normální mladý kluk, talentovaný fotbalista,“ popsal trenér slovenské reprezentační osmnáctky Stanislav Macek.

„Dovolte mi vyjádřit upřímnou soustrast rodině a nejbližším,“ dodal. Podobných vzkazů píší desítky lidí na facebooku. I tady vyjadřují rodině upřímnou soustrast a litují zmarněného mladého života. Co bylo příčinou tragédie, vyšetřuje policie. Ta nevyloučila ani cizí zavinění! 

crush ( 25. listopadu 2019 16:01 )

To sú jeblingtoni, čo sa nevedia vpratať do kože!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání