Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šílené video: Strkanice v autě na dálnici! Žena vystupovala za jízdy

Žena chtěla vystoupit za jízdy z auta! Ve voze sedělo i malé dítě.
Žena chtěla vystoupit za jízdy z auta! Ve voze sedělo i malé dítě.  (Autor: reprofoto FTV Prima)
Autor: kon - 
15. listopadu 2019
20:07

Otevřené dveře, jedna noha venku těsně nad silnicí, kličkování a neuvěřitelná strkanice uvnitř vozu! Video, které natočila Lucie Šmardová na silnici mezi Mikulovem a Vídní těsně za českými hranicemi, je jen těžko pochopitelné! Na případ upozornila FTV Prima.

Ženě, která jela na místě spolujezdce ve stříbrném golfu s českou SPZ, šlo doslova o život. Podle autorky videa, která prý jela za golfem asi 20 minut, se strkanice odehrávala místy až ve stokilometrové rychlosti.

„Vypadalo to, že ta paní chce ven. A ten pán jako kdyby už brzdil, ale pak bylo vidět, že ji tam pán strká zpátky,“ řekla Lucie FTV Prima. „Zadkem seděla jakoby v autě a celé tělo měla ven a nohu. Tu měla celou dobu tak deset centimetrů nad silnicí a měla otevřený dveře.“

A to není všechno: Když po dlouhé době golf na krajnici dálnice zastavil, z místa řidiče vystoupil muž a vytáhl směrem do silnice asi tříleté dítě! „Vzhledem k tomu, že se situace odehrála na území Rakouska, předáme informace a video kolegům z Rakouska, a ti se tím budou zabývat,“ řekl policista David Chaloupka.

 

drazor ( 15. listopadu 2019 20:34 )

„měla otevřený dveře.“ snad otevřené dveře ty matlo!!
„Zadkem seděla jakoby v autě a celé tělo měla ven a nohu.“ technicky to nejde udělat.Prosím blesk aby názorně předvedl!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání