Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhadná smrt oblíbeného učitele Mirka (†51): Policie případ nečekaně uzavřela

Autor: chal - 
7. listopadu 2019
14:46

Policisté ukončili vyšetřování smrti oblíbeného znojemského učitele, dýdžeje a vášnivého sportovce Miroslava Ch. (†50). DJ Míra, jak si říkal, zemřel loni v březnu pár dní poté, co se zřejmě nezaviněně připletl k incidentu v restauraci a utrpěl při něm vnitřní zranění. Na jeho následky pak zemřel v nemocnici, podle policistů k trestnému činu ale nedošlo a případ odložili!

Fatálnímu zranění Miroslava Ch. podle všeho předcházela strkanice kvůli ukradené peněžence. Učitel byl s kamarádem v jedné ze znojemských restaurací a zatančil si tam s neznámou kráskou.

Ta předtím údajně okradla ženu patřící ke skupince hostů, kteří pak zlodějku viděli s Miroslavem, a proto si mysleli, že k ní patří. Následovala krátká potyčka, během které někdo Miroslava strčil. „Zatančil si s jednou z návštěvnic, která tam zřejmě okradla partu neznámých mužů. Ti se pak domnívali, že ji Mirek zná a počíhali si na něj, aby se pomstili. Shodili ho ze schodů a zřejmě i zmlátili,“ popsala loni Blesku přítelkyně učitele Markéta Z.

Miroslav se podle jeho kamaráda Karla, který byl v baru také, skutečně nezaviněně dostal do potyčky. I když nebyla fyzická konfrontace tak brutální, jak se podle důsledku mohlo zdát, podle Karla utrpěl fatální zranění zřejmě během ní.

„Minimálně měl být někdo obviněn z ublížení na zdraví, protože Mirek sám nespadl, někdo ho žduchl, a to takovým způsobem, že narazil na sokl pod barem. Opilý určitě nebyl, normálně se zpoza toho baru zvedl a odešel po svých, o vrávorání nemůže být řeč,“ řekl serveru iDNES.cz učitelův kamarád Karel.

Miroslavovi se po incidentu udělala na těle obrovská modřina, podle příbuzných se rozkládala od půlky stehna až na břicho. Den po incidentu ještě přišel do práce, po dvou hodinách se ale omluvil s tím, že mu není dobře. Později zemřel v nemocnici na celkovou sepsi (otrava krve).

Kriminalisté vyšetřování po více než roce a půl uzavřeli a jejich závěr může být pro leckoho překvapivý. Miroslavova smrt totiž podle nich nebyla trestným činem! „Více podrobností s ohledem na ochranu osobních údajů nelze sdělovat. Případ je odložen se závěrem, že nedošlo ke spáchání trestného činu,“ řekla serveru iDNES.cz mluvčí znojemských policistů Lenka Drahokoupilová.

sorgedoktor ( 7. listopadu 2019 16:22 )

CLanek vb podstate vystihuje merito kausy.Slo op faralni omyl navstevniku.Zenska z toho vysla zrejme maximalne s pokutou od 500 do 5 tisic.Ono tohle nejak vystrit asi neni lehke.Alkohol, cizi lide.No a zjistete kdo pana ucitele strcil tak silne, ze konecny dusledek je smrt..

Monikay ( 7. listopadu 2019 16:16 )

bary vždy nejsou bezpečné prostředí a kapsářské krásky už vůbec ne

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání