Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mladík (19) na Chebsku napadl nožem vlastního otce! Z místa činu utekl

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Aktu.cz)
Autor: chal - 
31. října 2019
10:02

Bodným zraněním skončila na Chebsku hádka otce (60) s jeho 19letým synem. Páteční spor dvojice málem vyvrcholil tragicky, když mladík na otce vytáhl nůž a bodl ho do ruky. Šedesátníka musel do nemocnice transportovat vrtulník. Útočník skončil ve vazbě.

Hádky mezi příbuznými nejsou ničím výjimečným, jakmile ale kvůli rodinnému sporu musí jednat policie, je jasné, že byla překročena nějaká hranice.

Přesně to se také stalo v pátek odpoledne na Chebsku, kdy po předchozí hádce 19letý mladík vytáhl nůž na svého otce. Starší muž skončil s bodným zraněním na ruce a musel být letecky transportován do nemocnice v Plzni.

Útočník z místa činu utekl. Netrvalo však dlouho a skončil v želízkách. „Policisté ihned získali jeho popis a začali po něm pátrat. Během krátké chvíle jej policisté z Mariánských Lázní vypátrali a zadrželi,“ popsala policejní mluvčí Eva Valtová.

Policisté mladíka obvinili ze spáchání těžkého ublížení na zdraví ve stádiu pokusu. Obviněný skončil ve vazbě a hrozí mu odnětí svobody až na deset let.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání