Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Smrtonosný pokus v Karlových Varech: „Podřezávače“ zadržela policie!

Smrtonosný pokus v Karlových Varech: „Podřezávače“ zadržela policie!
Smrtonosný pokus v Karlových Varech: „Podřezávače“ zadržela policie!  (Autor: Policie ČR )
Aktualizováno -
27. října 2019
09:15
Autor: ČTK, VaB - 
26. října 2019
16:21

Karlovarští krajští kriminalisté vyšetřují pokus o vraždu. Na webu to v sobotu uvedla policejní mluvčí Kateřina Krejčí. Při potyčce dvou osob, která se podle policie stala v pátek večer v karlovarské části Drahovice, byl vážně zraněn sedmapadesátiletý muž, je v nemocnici. V sobotu kriminalisté dopadli muže podezřelého z pokusu o vraždu, uvedla mluvčí.

Pokus o vraždu vyšetřují karlovarští kriminalisté od pátečního večera. Podle informací FTV Prima měl náhodný kolemjdoucí nalézt muže s hlubokou řeznou ránou na krku. Záchranáři muži zachránili život díky rychlé pomoci. 

 „Kriminalisté z odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stadiu pokusu,“ uvedla Krejčí. Kvůli počáteční fázi prověřování nemůže policie k případu poskytnout bližší informace. 

Video  Pokus vraždy v Karlových Varech. Policie zadržela podezřelého.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

„Záchranná služba v pátek ve večerních hodinách zasahovala u napadeného muže. S těžkým zraněním byl převezen do nemocnice,“ sdělil Blesku mluvčí Karlovarské záchranné služby Radek Hes. 

Podezřelého čtyřiačtyřicetiletého muže policie zadržela v sobotu dopoledne na základě rozsáhlého vyšetřování a pátrání po pachateli, dodala mluvčí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání