Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Matka, která šestkrát potratila, přišla o milovanou dceru (†2): Chůva holčičku nechala v rozpáleném autě!

Autor: rc - 
23. září 2019
21:20

Tragédie se stala v úterý v americkém městě Hobbs. Chůva Tammie Brooksová tam měla odvézt holčičku Zariah do školky. Chůva však prý zapomněla, že dvouleté dítě je s ní v autě a jela rovnou do práce. Když se o několik hodin později k autu vrátila, holčička již byla mrtvá.

Demi Petrowská a Zachary Hasheme toužili po miminku. Poté, co Demi šestkrát potratila, pár ztratil naději, že jednoho dne budou mít rodinu. Ovšem pak Demi otěhotněla znovu a o devět měsíců později se jim narodila holčička, kterou pojmenovali Zariah. „Měla jsem šest potratů předtím, než se nám narodila dcera. Pamatuju si, jak jsem se každý den neustále modlila,“ uvedla Demi pro KOB4.   

Rodiče dva roky prožívali nejšťastnější chvíle svého života. V úterý však přišla další rána. Dvouletou Zariah měla chůva Tammie Brooksová odvézt do školky. Podle informací Daily Mail však Tammie údajně zapomněla holčičku vysadit a jela rovnou do práce. Ten den se teploty ve městě Hobbs ve Spojených státech vyšplhaly vysoko a v autě mělo být až pětatřicet stupňů.

Odpoledne, když Tammie spěchala do banky, našla v autě dívčino bezvládné tělíčko. Přivolaný lékař už jen konstatoval smrt. „Takovou bolest bych nepřála ani největšímu nepříteli,“ uvedla Demi. „Slyšel jsem v telefonu Demi křičet, že Zariah je mrtvá. Nevěděl jsem, co dělat. Dupnul jsem na brzdu a zastavil,“ řekl Zachary. „Vždy se dívejte na zadní sedadla v autě, jestli je tam dítě nebo ne a jestliže uslyšíte dětský pláč, prosím, pomozte,“ řekla Demi.

 

kuniksicht ( 24. září 2019 00:53 )

ono 6x potratit a nebo jit 6x na potrat je dost veliky rozdil.........a co se tyce mit chuvu, to neni nic nenormalniho v USA. V USA neni "narok" na materskou dovolenou jako v Cesku........tak to je asi takhle ty "vedmo stoleti"

e.lesanova ( 23. září 2019 22:27 )

Taky "matka století" ...mnoho potratů, "vymodlené" dítě, pak ani není schopna se o něj sama postarat, dítě má, chudák, chůvu, a ve dvou letech hybaj do školky

hedvika111 ( 23. září 2019 21:49 )

Honíme se za něčím, co vlastně nemá žádnou hodnotu ... práce, kariéra, peníze .... neustále být v poklusu... sice jsem neměla žádnou chůvu, ale dítě jsem již od roka vozila do jeslí, prostě takový štvanec, jakmile člověk do toho koloběhu jednou naskočí, strašně těžko se vyskakuje a pak se stane podobná tragédie, kdy si člověk uvědomí, že tom celé byla blbost, ale je již pozdě

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání