Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Záhadná smrt maminky Nikol (†23): Lidé nevěří, že se oběsila na sluchátkách, a založili petici!

Autor: chal - 
18. září 2019
20:17

S náhlou smrtí mladé maminky Nikol (†23) z Brandýsa nad Labem se její rodina a přátelé vyrovnávají jen těžko. Nikol se oběsila na sluchátkách a na jejím skonu podle policie zřejmě nikdo jiný neměl podíl. Některým lidem se však zdají okolnosti tragédie podezřelé a v petici, která rychle nasbírala stovky podpisů, žádají důkladné přezkoumání smrti Nikol.

Mladá maminka a milovnice aut Nikol z Brandýsa nad Labem si na konci srpna sáhla na život a oběsila se na sluchátkách. Tělo maminky ročního syna našel její životní partner Jan. A právě jemu někteří známí zesnulé ženy vyčítají, že sebevraždu spáchala kvůli vztahovým problémům. Někteří šli ještě dál a zdrceného přítele obvinili, že Nikol psychicky i fyzicky týral!

Na internetu se dokonce objevila petice, jejíž organizátoři žádají důkladné prošetření tragédie. „Orgány, konající svou práci, nekonaly svou práci tak, jak měly,“ napsali. Organizátoři například obvinili policii, že tělo Nikol vydala jejímu příteli, přestože na něj neměl právo.

„Pokud souhlasíte, že Nikolka by tento svět sama a dobrovolně neopustila, prosím, podepište tuto petici, a až bude mít dostatek podpisů, předložíme ji policii,“ uzavřeli organizátoři.

Smrt 23leté maminky kromě rodiny tvrdě zasáhla i přátele z komunity automoto fandů. Na počest zesnulé Nikol motoristé v sobotu uspořádali pietní jízdu Prahou, které se zúčastnily desítky lidí.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání