Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Majitel sháněl milenku pro psa: Měl to být dárek! brání se

Autor: VaB - 
15. září 2019
22:28

Policie v americkém Houstonu zatkla tři lidi poté, co vyšel najevo jejich plán dopřát rodinnému pejskovi Ryderovi sex se ženou. Majitel našel svolnou slečnu na internetu. Jenže věci se nakonec vyvinuly úplně jinak! 

Američan Jerrid Cook z Houstonu v Texasu chtěl na Vánoce 2017 nadělit svému psovi Ryderovi dárek v podobě sexu s člověkem. Navázal proto kontakt s místní ženou Rebekah Littleovou. Jak prohlašují vyšetřovatelé, Jerrid chtěl, aby jeho pejsek „přišel do kontaktu s lidskými pohlavními orgány“.

Littleové, která se jinak živí jako realitní makléřka, to údajně vůbec nevadilo, právě naopak, sex se psem byl její velký sen. Dohodli se proto, že mezi 24. a 25. prosincem Jerrid vezme Rydera, vyzvedne dalšího obviněného Kevina Cooka a společně si „budou užívat“

K sexu se psem ale nakonec nedošlo. Ryder nespolupracoval, choval se hyperaktivně a poskakoval po celém pokoji. Tak se Rebekah rozhodla, že si užije aspoň s Jerridem. Jenže zákon byl porušen i tak!

Podle texaského práva může být zatčen a obviněn každý, kdo se snaží naplánovat sex se zvířetem, přitom k  němu ani nemusí dojít. Všichni tři lidští protagonisté byli obviněni ze zoofilie. Zadržena byla zatím jen Rebekah. Na Jerrida a Kevina musely být vydány zatykače.

 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání