Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

BMW vyletělo z dálnice do vodní nádrže: Spolujezdkyně zemřela

Autor: VaB - 
4. září 2019
18:10

Žena z havarovaného vozu, které v neděli odpoledne skončilo na střeše v retenční nádrži u dálnice D6, zemřela. Serveru Novinky.cz to potvrdila policejní mluvčí. V autě v době nehody cestovalo pět osob cizí státní příslušnosti, hasiči společně s policií a svědky vytáhli zraněné z auta.

K nehodě došlo na 7. kilometru dálnice D6 kolem 17. hodiny. Auto dostalo pravděpodobně smyk na mokré vozovce, prorazilo značení a skončilo na střeše v retenční nádrži. Shodou okolností jeli okolo nehody středočeští hasiči ze závodů. Společně se svědky a policisty vytáhli všech pět osob z vozu ven.

„V autě cestovaly tři ženy a dva muži. Jedna z žen v úterý podlehla vážným zraněním,“ uvedla pro Novinky.cz mluvčí policie Michaela Richterová s tím, že policie se zabývá i možností, že auto bylo ukradené v zahraničí.

Pro zraněné do vody skočili hasiči ze Středočeského kraje, kteří tudy shodou okolností mířili domů z Mistrovství ČR v požárním sportu. Společně s nimi se posádce auta na pomoc vrhli ještě policista a záchranář soukromé zdravotnické služby. Pomáhali ale také lidé, kteří prostě jeli kolem a u nehody zastavili.

„Dvě osoby utrpěly vážná mnohačetná poranění a byla u nich nutná intenzivní lékařská péče. Nacházely se v život ohrožujícím stavu a v bezvědomí. Záchranáři okamžitě zahájili resuscitaci a po zajištění dýchacích cest byly připojeny k umělé plicní ventilaci a připraveny k transportu do nemocnic. Další tři osoby utrpěly středně těžká a lehká zranění. Po nezbytné péči byly transportovány do nemocnic,“ uvedla pro Blesk.cz mluvčí záchranné služby Středočeského kraje Petra Effenbergerová.

Zajka96 ( 4. září 2019 21:40 )

Škoda že takový chodí jako ty po tomhle světě

offline ( 4. září 2019 18:37 )

Takže pět Poláků, nebo Rusáků v ukradeném BMW. Proč je zachraňovali?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání