Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zhrzený nápadník Marcel brutálně ubodal bezbrannou ženu (†35): Soud mu zpřísnil trest

Autor: ČTK - 
4. září 2019
11:10

Za brutální vraždu prodavačky v Moravských Budějovicích uložil vrchní soud Marcelu Formanovi 18 let. Původní rozsudek soud zpřísnil o 1,5 roku. Podle soudu útočil muž zvlášť surovým a trýznivým způsobem. 

Za brutální vraždu prodavačky v Moravských Budějovicích na Třebíčsku uložil dnes Vrchní soud v Olomouci čtyřicetiletému Marcelu Formanovi 18 let vězení. Původní rozsudek brněnského krajského soudu zpřísnil o 1,5 roku, vyhověl tak odvolání státní zástupkyně. Ženě, která s ním nechtěla mít vztah, zasadil během minutového útoku 24 bodných ran. Forman se k činu doznal.

Útok se odehrál v říjnu na náměstí v Moravských Budějovicích v prodejně výpočetní techniky. Forman byl tenisovým trenérem oběti a neunesl, že s ním žena odmítala mít vztah. Po čtyřech měsících, kdy s ním nechtěla komunikovat a muž se léčil na psychiatrii, se vybavil nožem a vydal se do prodejny, kde pracovala. Čekal, až odejde poslední zákazník,a napadl ji zezadu, útok přitom snímaly kamery.

První úder zasadil ženě do zad, poté ji bodal do trupu, přes intenzivní a statečný odpor oběti, která se mu snažila uniknout. Během jedné minuty jí zasadil 24 ran, zasáhl plíce, srdce i játra. Žena neměla šanci se ubránit, podařilo se jí ještě vyběhnout před prodejnu na chodník ve snaze zavolat pomoc, tam zemřela. Čin podle soudu spáchal zákeřně proti bezbranné ženě. Forman se poté sám přihlásil na policii.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání