Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Krásnou zpěvačku (†30) zabila pyrotechnika na jevišti přímo před očima fanoušků! Hudební svět truchlí

Autor: rc - 
2. září 2019
10:35

Hudební show v malém španělském městečku přilákala davy lidí. Na pódiu vystoupila s živým orchestrem a pyrotechnickými efekty i zpěvačka a tanečnice Joana Sainzová (†30). Ovšem její představení dopadlo tragicky. Krásná brunetka utrpěla smrtelné zranění poté, co ji během vystoupení zasáhla pyrotechnika!

Ve španělském městě Las Berlanas se konala hudební show, která přilákala davy diváků. Na pódiu vystoupila i Joana Sainzová s orchestrem Super Hollywood Orchestra. Představení navíc doprovázela pyrotechnická show, která se však zvrtla. Třicetiletá zpěvačka tančila na pódiu, když ji patrona z pyrotechniky trefila do břicha! Krásná brunetka se zhroutila.

Šokovaní diváci pro britský deník Daily Mirror uvedli, že slyšeli hlasitou ránu a viděli, jak zpěvačka padá k zemi. Pódium rychle zahalila opona. „Byly tam dvě rakety. Jedna šla pravým směrem a druhá zasáhla zpěvačku do břicha,“ řekl svědek.

Bezvládná zpěvačka byla rychle převezena do nemocnice, ovšem lékaři jí už nedokázali pomoci. Tragický okamžik zachytila kamera. Video ovšem v žádném případě není pro slabé povahy.

Pravda_1 ( 2. září 2019 17:03 )

No a co jako?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání