Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dívky si podepsaly nosorožce? Vrchol stupidity! běsní sociální sítě

Šokující chování návštěvníků zoo: Do kůže nosorožčí samice vyryli svá jména!
Šokující chování návštěvníků zoo: Do kůže nosorožčí samice vyryli svá jména!  (Autor: Facebook)
Autor: rc - 
31. srpna 2019
22:59

Uživatele sociálních sítí šokovala fotografie nosorožčí samice Noelle z francouzské zoologické zahrady Zoo de la Palmyre. Pětatřicetiletému živočichovi dva návštěvníci vyryli svými nehty do kůže na zádech svá jména!

Sociálními sítěmi se začala šířit šokující fotografie, na které je nosorožčí samice Noelle, která má na zádech vyškrábané jména Julie a Camille. Snímek vznikl ve francouzské Zoo de La Palmyre, která leží poblíž města Royan na západním pobřeží země. „Je to naprosto neuctivé, ale nosorožčí samice ani nezaznamenala, co se stalo, a netrpěla,“ uvedl ředitel zoo Pierre Caille pro Daily Mail s tím, že škrábance vznikly na povrchu silné kůže, tudíž nebohé zvíře necítilo žádnou bolest.

Mezi výběhem nosorožců a návštěvníky není téměř žádný prostor. Stačí se tedy pouze ohnout přes plot a návštěvníci si v klidu mohou pohladit nosorožce ve výběhu. Podle ředitele Cailleho v tom spočívá kouzlo zoologické zahrady, a proto vedení zoo nemá v úmyslu zvětšit prostor mezi výběhem a lidmi. „Posílíme přítomnost našich zaměstnanců v parku. V tento moment si nezamýšlíme zvětšit prostor mezi nosorožci a veřejností, ale jestliže zaznamenáme zhoršení chování, pak o tom budeme uvažovat,“ dodal Caille.

Na místě nejsou ani nainstalovány bezpečností kamery, tudíž se nedá zjistit, kdo to zvířeti způsobil. Fotografie pětatřicetileté nosorožčí samice Noelle pobouřila veřejnost. „Další příklad toho, proč zoologické zahrady a cirkusy měli zakázat. Imbecilové ve francouzské zoologické zahradě La Palmyre vyškrábali svá jména do kůže nosorožce,“ napsal jeden z uživatelů twitteru.  

jasnovidec01 ( 31. srpna 2019 23:47 )

stupidní krá-vy

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání