Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Policie vyšetřuje rvačku na dětském hřišti: Dva chlapci (11) zmlátili vrstevníka pěstmi

Policie vyšetřuje potyčku na dětském hřišti: Jedenáctiletí chlapci tam zmlátili svého vrstevníka (ilustrační foto)
Policie vyšetřuje potyčku na dětském hřišti: Jedenáctiletí chlapci tam zmlátili svého vrstevníka (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia)
Autor: rc - 
20. srpna 2019
14:54

V pondělí odpoledne zasahovali policisté na dětském hřišti v Přerově, kde došlo k napadení teprve desetiletého chlapce! Na toho měli zaútočit dva chlapci ve věku asi jedenácti let. Agresoři o rok mladší oběť udeřili několikrát pěstmi do obličeje. Incidentu přihlížely další děti.

Městská policie v Přerově dostala v pondělí oznámení, že na dětském hřišti v ulici Č. Drahlovského v Přerově 1 došlo k napadení desetiletého chlapce.

„Prvotní oznámení o tom, co se stalo, přijala městská policie a na místo byli ihned vysláni strážníci, kteří kontaktovali oznamovatele a napadeného chlapce,“ uvedla pro Právo policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Chlapce měli napadnout dva chlapci ve věku kolem jedenácti let. „Od útočníků dostal několik ran pěstí do obličeje,“ dodala mluvčí. Chlapec musel být ošetřen.

Strážci zákona poté, co dorazili na místo činu, prohledali okolí, ovšem útočníky se nepodařilo dopadnout. Případem se zabývají kriminalisté, kteří ho vyšetřují jako výtržnictví.

Právě proto se policie obrátila na občany, kteří byli v době konfliktu poblíž a mohli by poskytnout svědectví či informace o pohybu početnější skupinky dětí, aby ji kontaktovali na lince 158 nebo přímo na služebně obvodního oddělení Přerov 1 v ulici Č. Drahlovského.

Taurus70 ( 20. srpna 2019 21:52 )

Urcite to nebyly cikorky💩💩💩

mak ( 20. srpna 2019 18:27 )

A o jejich etniku...

kocdivoka ( 20. srpna 2019 17:40 )

Cenzura

kocdivoka ( 20. srpna 2019 17:38 )

Chudáků co mažou příspěvky je tady dost,

kocdivoka ( 20. srpna 2019 17:34 )

Chudáků co mažou příspěvky je tady dost,

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání