Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jiří Kajínek (58) vytáhl pistoli na „policistu“! Potom zveřejnil svůj vysněný arzenál

Autor: SKS - 
16. srpna 2019
14:52

Od té doby, co Jiřímu Kajínkovi (58) vězeňské mříže nekazí výhled, je samý úsměv a fórek. Začátkem srpna fanouškům na sociální síti ukázal, kam chodil běhat po útěku z Mírova, nyní zase pobavil nahranou scénkou, ve které na falešného policistu vytáhne pistoli. Bývalý kriminálník svůj výstřelek korunoval pózováním s několika zbraněmi.

Nejznámější český vězeň, který si až do prezidentské milosti Miloše Zemana odpykával doživotní trest za dvojnásobnou vraždu a za pokus o vraždu, v poslední době projevuje zvláštní smysl pro humor.

Kajínek svým fanouškům na sociálních sítích například se smíchem ukázal, kam chodil běhat po útěku z mírovské věznice. Zatím posledním podobným vtípkem je nahraná scénka. V té Kajínek sedí v automobilu na místě řidiče a jeden z jeho přátel hraje policistu.

„Dobrý den, pane řidiči. Doklady od vozidla, povinné ručení a tak dále,“ říká falešný muž hrající policistu. Kajínek se pak otočí, místo „papírů“ však vytáhne růžovou pistoli. „Jo, to není moje, to je paní doktorky, tak já vám dám nějaké jiné,“ odpovídá se smíchem Kajínek.

Scénka končí Kajínkovým huronským smíchem, kterým nejslavnější český vězeň reaguje na otázku, jestli tedy paní doktorka, jak Kajínek říká své přítelkyni, dovolí umístit video na Instagram.

Kromě nově nabytého komediálního talentu však Kajínek na sociální síti také ukázal, že ho ve vězení rozhodně nepřešla láska ke zbraním. „Takové hračkářství, to je sen každého kluka,“ napsal k fotografiím, na kterých pózuje se samopaly a odstřelovací puškou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání