Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Auto po nárazu celé shořelo: Mladý řidič se spolujezdkyní unikli na poslední chvíli

Autor: DH - 
9. srpna 2019
16:52

Náraz a pak plameny. U vážné nehody osobního auta na Českobudějovicku zasahovali ve středu večer policisté, záchranáři a především hasiči. Mladý řidič tu svým vozidlem narazil do stromu. On i jeho spolujezdkyně vyvázl jako zázrakem bez závažnějších zranění.

K dramatické dopravní nehodě došlo ve středu kolem deváté hodiny večer mezi obcemi Munice a Zliv nedaleko Českých Budějovic. Za kolizi mohl podle policie pravděpodobně mladý řidič (19).

Pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a profilu komunikace, vyjel mimo silnici, kde havaroval do vzrostlého stromu,“ popsal událost policejní mluvčí Milan Bajcura. Dále uvedl, že po nárazu došlo pouze k lehkému zranění řidiče a jeho spolujezdkyně.

O poznání hůře než mladý šofér dopadl jeho vůz, z něhož ho naštěstí včas zachránili ostatní řidiči. Ford totiž krátce po nehodě vzplál a musel u něj zasahovat i hasičský sbor. Mladíka i jeho spolujezdkyni si po nehodě převzali do péče záchranáři, kteří budou zjišťovat i to, zda nebyl řidič během nehody pod vlivem alkoholu či jiných návykových látek.

offline ( 9. srpna 2019 18:18 )

V Česku už je registrovaných přes osm milionů motorových vozidel. To je naprosto šílené. Bohužel i tento mladík si nejspíš okamžitě koupí nové auto. Kde jsou ty doby, kdy kupovali auta až fotříci po padesátce, protože dřív si na něj nikdo nemohl vydělat ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání